Pussycat Nicole imiteert Tina Turner voor GoldenEye

Nicole Scherzinger heeft het nummer Goldeneye opnieuw gezongen naar aanleiding van de game James Bond: Goldeneye 007. Het origineel van het nummer werd in 1995 gezongen door Tina Turner naar aanleiding van de gelijknamige film. De versie van Pussycat Doll Nicole is opgenomen voor het nieuwe Goldeneye-schietspel voor de Nintendo Wii en Nintendo DS.

Het nieuwe schietspel is een ode aan het in 1997 uitgebrachte Goldeneye 64 voor de Nintendo 64-spelcomputer. In deze moderne variatie stappen spelers in de schoenen van Daniel Craigs interpretatie van James Bond om een groot gevaar voor de wereld een halt toe te roepen. Het spel uit de jaren negentig verwierf grote faam dankzij de mogelijkheid om met vier spelers op een scherm tegen elkaar te spelen. De ontwikkelaars van de nieuwe Goldeneye wilden deze optie per se terugbrengen in de Nintendo Wii-versie van het spel.

Naast Goldeneye 007 brengt uitgever Activision deze week ook James Bond 007: Blood Stone op de markt. Blood Stone biedt een nieuw verhaal dat het gat dat de vertraagde Bondfilm heeft opgelopen, zou moeten vullen.


Submitter:  Bron: Novum