Ook NAC-spelers kampten met buikloop

Het toilet in Almelo heeft het gisteravond zwaar te verduren gehad. Enkele spelers van NAC hadden namelijk last van diarree. Opvallend was dat ook veel spelers van NEC last hadden van buikkrampen en hierdoor ook de wc vaak moesten opzoeken.

"Wij moesten ook poepen voor de wedstrijd", vertelde NAC-speler Leonardo na de met 4-1 verloren wedstrijd tegen Heracles tegenover NUsport. "Het was niet normaal. Ik zat rustig in de voorbereiding en ineens moest ik naar het toilet. Ik dacht dat ik alles kwijt was, maar toen ik op de massagetafel lag, zei ik: 'sorry masseur maar ik moet wéér'."

"Ik denk dat ik voor de wedstrijd wel vijf keer ben geweest. Je wilt natuurlijk niet dat je tijdens de wedstrijd moet, zoals laatst bij Kees Luijckx gebeurde. Het was druk voor de pot, want ook Matthew Amoah, Donny Gorter en volgens mij nog een paar jongens moesten veel naar de wc."

De oorzaak is Leonardo onbekend. "Het is heel raar, volgens mij zit er iets in de lucht. In ieder geval zit het nu in het toilet van Heracles. Degene die dat schoon moet maken, krijgt een zware dag", zegt de aanvaller.