Activision kondigt DJ Hero 2 aan

Vorig jaar kwam er een nieuw soort muziekspel uit dat jou de controle gaf over de draaitafel, namelijk het spel DJ Hero. Het spel verkocht goed en dit is de reden dat Activision DJ Hero 2 heeft aangekondigd, die deze herfst voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii moet uitkomen.

In dit nieuwe deel zullen uiteraard een aantal aanpassingen zijn, zo zal er dit keer een echte career-mode in zitten, waarin jij als rookie de beste deejay van de wereld moet worden. Dit zal uiteraard gebeuren met nieuwe mixtapes, er zullen weer veel artiesten in het spel zitten, de volgende artiesten heeft Activision al aangekondigd: Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kanye West, Metallica, Lady Gaga, Rihanna. Er zullen nog 85 andere artiesten in het spel zitten. Dit keer zullen de mixtapes in elkaar worden gezet door de grootste producers ter wereld, hierdoor moet de kwaliteit van deze liedjes erg hoog liggen.

De game zal dit keer ook komen met een microfoon, of je deze microfoon erbij krijgt om te zingen of om de MC uit te hangen is nog niet bekend. De game zal ook veel meer multiplayer opties krijgen. Om te vieren dat dit deel uitkomt, zullen alle bezitters van de originele DJ Hero een gratis voorproefje krijgen van dit spel. Tussen 8 en 14 juni zal er een liedje uit deel 2 te downloaden zijn, namelijk Lady Gaga's 'Just Dance', geremixed met Deadmau5’s 'Ghosts ‘n’ Stuff'.