Balotelli biedt excuses aan voor gedrag

Mario Balotelli heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag tijdens de halve finale in de Champions League tegen Barcelona. De spits viel bij Internazionale een kwartier voor tijd in, maar kreeg in die korte tijd vanwege zijn houding niets dan kritiek over zich heen van de fans en de pers.

Balotelli leek niet veel zin in de invalbeurt te hebben in het topduel, want hij verdedigde niet mee en sprong niet goed om met de ballen die hij kreeg. Het enfant terrible kreeg fluitconcerten naar zijn hoofd geslingerd en beloonde deze door na afloop van de wedstrijd zijn shirt op de grond te gooien en te schelden.

"Ik verloor mijn hoofd. Ik hoorde op het veld het gefluit van de tribunes en het geschreeuw van mijn coach. Ik begreep er helemaal niets van en uit frustratie gooide ik daarom na de wedstrijd mijn shirt weg. Het spijt me dat ik niet in staat ben geweest om alle spanningen en frustraties van de laatste maanden onder controle te houden. Dit is een van de moeilijkste periodes uit mijn leven," zei Balotelli die met zijn 19 jaar nog veel te leren heeft.