Jongen (15) vergast zichzelf met deodorant

Een Duitse jongen heeft zichzelf op bizarre wijze om het leven geholpen. De vijftienjarige Fabian uit Überlingen heeft zichzelf afgelopen vrijdag namelijk met deodorant van het leven beroofd.

De jongen werd vrijdag aangetroffen op zijn slaapkamer met een zak over zijn hoofd. Naast hem lag een busje deodorant. Zijn vader probeerde hem nog te reanimeren, maar tevergeefs.

Het schijnt namelijk dat je high wordt door een zak over je hoofd te trekken en vervolgens deodorant te spuiten in de zak en diep te inhaleren. Fabian heeft hier ervaring mee, want volgens zijn moeder had hij altijd het raam van zijn slaapkamer open om de stank te verdrijven. "Twee weken geleden ging hij onderuit in de badkamer", vertelt zijn moeder. "Hij verzekerde me dat hij was uitgegleden op de gladde vloer, maar vermoedelijk had hij toen ook gesnoven".

Zijn ouders brengen de trieste dood van hun zoon nu naar buiten. Ze hopen dat ze op deze manier jongeren kunnen weerhouden van een vergassingsdood door middel van deodorant.