Drugsbaron verliest piemel tijdens inval

De politie van Kaapstad heeft onlangs een zeldzame vangst gedaan. Bij een verrassingsinval bij de Zuid-Afrikaanse topcrimineel Fat Murphy liet de drugsbaron spontaan een voorbinddildo vallen. Met de neppiemel wilde de baas zich voordoen als echte man, terwijl hij in feite voor de helft vrouw is.

Murphy, die de straten van een buitenwijk van Kaapstad onveilig maakt, blijkt namelijk hermafrodiet te zijn. De bendeleider blijkt zelfs te beschikken over twee verschillende identiteitspapieren, zo heeft hij de rechtbank laten weten. Hij heeft namelijk papieren voor zowel de mannelijke Fadwaanz als de vrouwelijke Hillary.

"Ik had een vagina die niet kon worden gepenetreerd", vertelde hij de rechter die moet beslissen over zijn borgtocht. "Ik had ook mannelijke geslachtsorganen, namelijk testikels. Maar ik wist altijd al dat ik een man was en dat wilde worden."

"God schiep mij met beide geslachtsorganen. Het was zijn beslissing, niet de mijne." Toch liet hij zich in zijn tienerjaren opereren. Nadat zijn vrouwelijke geslachtsorganen waren verwijderd kreeg hij mannelijke identiteitspapieren.

De politie onderzoekt nu hoe Murphy mannelijke papieren heeft kunnen krijgen. Ze hebben namelijk geen bewijzen kunnen vinden voor een geslachtsoperatie. Toch is de boef op borgtocht vrijgelaten.