Uitslagen Jupiler League speelronde 18

Dit weekend werd in de Jupiler League de 18e speelronde afgewerkt. Hieronder vind je alle uitslagen, de vernieuwde stand, de topscorers en het programma voor aankomende week.
Telstar heeft door een 1-1 gelijkspel bij FC Dordrecht beslag weten te leggen op de derde periode in de Jupiler League. In de eerste helft schoot Glynor Plet Telstar naar een 0-1 voorsprong. In de tweede helft wist Johan Versluis na 78 minuten de gelijkmaker binnen te schieten. Om de periode te pakken mocht Telstar niet verliezen, wetende dat Cambuur op voorsprong stond uit bij AGOVV. Cambuur had namelijk ook nog een kans op de derde periode. In de tweede helft kwamen de bezoekers op voorsprong door Mark de Vries. Tien minuten voor tijd werd de voorsprong nog verdubbeld door Sandor van der Heide. Deze doelpunten bleken echter niet genoeg. Telstar en Cambuur hebben in de periode allebei dertien punten, maar Telstar een beter doelsaldo.

VVV-Venlo was al ruimschoots koploper, na vanavond is de ploeg van Jan van Dijk nog verder uitgelopen. Het noodlijdende Fortuna Sittard kwam op bezoek en werd met 2-0 verslagen door twee doelpunten van Keisuke Honda. Achtervolger Excelsior speelde met 1-1 gelijk bij FC Zwolle. Nummer drie RKC Waalwijk ging op bezoek bij MVV en verloor met 2-1. Voor de Waalwijkers was het pas de eerste nederlaag van de competitie.