Quaresma binnen 48 uur van Inter

Ricardo Quaresma zal volgens de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport binnen 48 uur van Internazionale zijn. De Portugese international wordt al heel lang in verband gebracht met Inter maar een akkoord lijkt nu aanstaande.

Heel de zomer gaat het gerucht al. De ene keer leken de clubs er helemaal uit te zijn, een dag later bleek er weer niets van waar. Inter volgt de 24-jarige buitenspeler van FC Porto al een geruime tijd. De clubs kwamen er alleen nog niet uit over een transfersom. Volgens de Italiaanse sportkrant lijken de clubs er nu wel uit te zijn en zal de Portugees binnen 48 uur van Inter zijn.

Porto vroeg 30 miljoen euro voor de international, Inter was slechts bereid om 20 miljoen op tafel te leggen. Gek genoeg reageerde Inter president Massimo Moratti niet zo enthiousiast over een transfer van Quaresma naar Inter. "Quaresma? Jullie vragen altijd hetzelfde over hem, ik vind hem helemaal niet zo interessant," zei Moratti tegen Corriere Dello Sport. "We hebben betere spelers in ons eigen team."