Ontslag Maaskant aanstaande

De dagen van trainer Robert Maaskant bij RBC lijken geteld. Vanmorgen vindt er spoedberaad plaats bij de club uit Roosendaal. De uitkomst daarvan staat al min of meer vast.

Naar verwachting neemt technisch directeur Rob Meppelink de taken van Maaskant over voor de rest van het seizoen. Sowieso zou Maaskant aan het eind van dit seizoen vertrekken bij de club uit de Jupiler League vanwege een verschil van mening over het te voeren technisch beleid. RBC verspeelde de afgelopen weken de kansen op het kampioenschap door een dramatische serie wedstrijden neer te zetten.

Mascha Simons, woordvoerder van de club uit Roosendaal, wilde gisteravond het aanstaande ontslag van Maaskant ontkennen noch bevestigen. "Hier zeg ik helemaal niets over”.

Update

RBC heeft Robert Maaskant maandagochtend op non-actief gesteld. De clubleiding zegde na een reeks matige resultaten het vertrouwen in de oefenmeester op. Manager voetbalzaken Rob Meppelink neemt zijn taken over en zal later vandaag een tweejarig contract tekenen.