Camoranesi vertrekt bij Juventus

Sergio Fortunato, de zaakwaarnemer van voetballer Mauro Camoranesi, heeft gezegd dat de middenvelder aankomend seizoen niet zal spelen bij Juventus.

De twee mogelijke opties voor de Italiaanse international zijn Olympique Lyon en Valencia. De Spanjaarden zouden dan Stefano Fiore in de deal willen betrekken. "Camoranesi heeft niet de intentie om bij Juventus te blijven. Mauro is daarin duidelijk en heeft dat donderdagochtend nog eens herhaald in een gesprek met de clubleiding. Er is geen ruimte tot onderhandelingen, want dit is een keuze. Ik begrijp de coach en het bestuur niet dat ze blijven zeggen dat hij gezegd heeft dat hij wil blijven. Het is niet waar," aldus Fortunato.

"Vorig seizoen maakte Camoranesi al duidelijk dat hij nog maximum één seizoen voor Juve zou spelen en dan vertrekken. Hij wil aan een avontuur beginnen in een ander kampioenschap. Voor mij is dit geen nieuws. Camoranesi is een wereldkampioen en de club moet rekening houden met wat hij wil. Ik heb aanbiedingen van Lyon en Valencia gekregen".