Massa: "Tweede plek is belangrijk voor me"

Voor Felipe Massa kwam de tweede plaats in de Amerikaanse GP op een goed moment. Teamgenoot Michael Schumacher had hem juist om meer steun gevraagd in zijn strijd om het wereldkampioenschap.

Het lijkt erop dat de toekomst van de Braziliaan bij Ferrari af hangt van de beslissingen die Schumacher en Kimi Räikkönen maken. Massa kan daarom niets anders doen dan goede prestaties neer te zetten.

"Ik ben nog steeds erg tevreden over mijn tweede plaats in Indianapolis. Het was een fantastische ervaring om daar op het podim te staan voor zo'n groot publiek, met Michael naast mij en met al die Braziliaanse vlaggen op de tribunes tegenover het podium."

"De race van afgelopen zondag was niet alleen erg goed voor de toekomst van de F1 in de Verenigde Staten, maar was ook goed voor de toekomst van Ferrari en voor mijn toekomst. Ik reed een goede race en kon tot het einde toe pushen. De tweede plek is mijn beste resultaat tot nu toe, dat is belangrijk voor mijn carrière. Je moet immers vooraan rijden, wil je opgemerkt worden", aldus Massa.