Powel boos op Den Bosch

Berry Powel heeft zich niet meer laten zien bij FC Den Bosch sinds hij vorige week werd gewisseld in de wedstrijd tegen FC Twente .

De 25-jarige speler werd in de 75-ste minuut gewisseld nadat hij pas in de 46ste minuut in het veld was gekomen, trainer Jan van Grinsven verving hem door de middenvelder Paul Beekmans. Zijn zaakwaarnemer Piet Buter heeft hem ziek gemeld bij de Bossche club en denkt erover het contract van de aanvaller door de arbitragecomissie te laten ontbinden.

FC Den Bosch wil van ontbinding niets weten en laat weten dat er volgens hun geen conflict is en dat Powel gewoon welkom is op de training. Wel heeft hij een boete ontvangen omdat hij de overwinning niet samen met de rest van de spelersgroep vierde zoals dat altijd gebeurd bij Den Bosch, net als bij verlies overigens dan word het gezamenlijk verwerkt.

Powel speelde dit seizoen in 29 van de 33 wedstrijden voor Den Bosch en wist daarin twee keer te scoren, in totaal maakte hij elf goals in 55 wedstrijden voor Den Bosch.