'M. Schumacher is er klaar voor'

Michael Schumacher is er weer helemaal klaar voor. Deze week heeft hij twee dagen getest en zich een dag voor sponsor Vodafone moeten inspannen. Hij is zich nu thuis aan het voorbereiden voor de Grandprix van Spanje.

Het belooft een spannende strijd te worden. Favoriet Fernando Alonso tegen veteraan Michael Schumacher, die de vorige Grandprix liet zien waartoe hij en Ferrari in staat zijn.

Michael: ”De Grandprix van San Marino was precies datgene wat we nodig hadden. Natuurlijk lieten we in Bahrein al zien dat het de goede kant op ging, maar in Imola lieten we zien ook weer te kunnen winnen. Dit heeft ons hoop gegeven en onze motivatie nog hoger doen stijgen.”

Op de vraag of Ferrari gaat winnen in Spanje geeft Schumacher te kennen dat Fernando nog steeds de favoriet is. ”Hij heeft al drie races gewonnen en leid het kampioenschap. Dit maakt hem de favoriet om de race te winnen. Maar ik denk ook dat McLaren Mercedes en BAR sterk zullen zijn. Barcelona zal 'close racing' worden en ik ben er van overtuigd dat ook wij nu wat te zeggen hebben wie er gaat winnen.”