Mourinho wil meer steun van Chelsea

Chelsea-trainer José Mourinho is uiterst ontevreden over de gang van zaken bij de Engelse club. De Portugeze coach voelt zich vaak niet gesteund door de leiding van de Londense club. Het niet in beroep gaan tegen zijn schorsing van twee wedstrijden van de UEFA was de druppel.

De steenrijke eigenaar van Chelsea, Roman Abramovich, is gisteren teruggekeerd naar Londen om een spoedoverleg te houden met José Mourinho, technisch directeur Peter Kenyon en voorzitter Bruce Buck. Mourinho liet hiervoor zelfs zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes overkomen en geeft hiermee aan hoe hij de zaak oppakt, aldus de krant The Independent.

Volgens Jean-Louis Dupont, een Franse sportadvocaat, heeft een in beroep gaan tegen de schorsing zeker een kans om te slagen. Toch heeft Chelsea ervoor gekozen niet in beroep te gaan, en hierdoor voelt Mourinho zich niet gesteund door de leiding van de club.

Mourinho vindt dat hij Chelsea op een hoger plan heeft gebracht, sinds hij er als trainer werkzaam is, maar voelt ook tegelijkertijd dat niet iedereen bij Chelsea met hem samenwerkt en hij voelt zich tevens ietwat geïsoleerd.