BAR heeft niks van Sauber gehoord

Terwijl de geruchten steeds sterker worden dat Sauber Anthony Davidson wil contracteren, komt de ontkenning hierover uit onverwachte hoek. Technisch directeur Geoff Willis van BAR ontkent contact te hebben gehad met Sauber over Davidson.

Volgens de geruchten moet Davidson de tot nu toe slecht presterende Jacques Villeneuve gaan opvolgen. Hoewel zowel Sauber als Villeneuve ontkennen dat er reden is om uit elkaar te gaan, blijven de geruchten aanhouden. Om de geruchten rond Davidson tot rust te brengen, heeft nu BAR verklaard dat ze geen contact hebben gehad met Sauber over Davidson. Bovendien zou hij hoogstens tot het einde van het jaar voor een ander team mogen rijden.

Geoff Willis van BAR vertelde: "De situatie is net zoals we afgelopen jaar hebben gehad toen Davidson voor één of twee teams kon rijden. Hij is een BAR-rijder op het moment. We hebben de beslissingen over de coureurs voor 2006 nog niet genomen en daarom zal als we met Anthony rijden bij een ander team bespreken dat gebeuren uit het standpunt dat het hooguit voor dit jaar is. Dat is onze positie en ik moet zeggen dat we momenteel nog geen contact hebben gehad met een ander team over Davidson."