Reacties van Williams op de kwalificatie

"We zien wel hoe het in de race met ons vergaat, hopelijk halen we enkele punten hier," zei Ralf Schumacher na de kwalificatie van vanmiddag.

Juan Pablo Montoya: "Ik was een van de eerste die in de pre-kwalificatie naar buiten ging en dat heeft ons een beetje opgehouden. Maar het lijkt er op alsof we gewoon niet snel genoeg zijn op het moment. Ik heb een beetje geworsteld met de balans van de wagen. Het leek er op alsof ik het had opgelost voor de kwalificatie, maar nog steeds kwam ik gewoon snelheid tekort. Verschillende teams hebben volgens mij hun wagen flink verbeterd en wij hebben simpelweg te weinig vooruitgang geboekt. We zien wel hoe de race verloopt, hopelijk lukt het ons om wat punten te halen."

Sam Michael (Technisch directeur, Williams): "Het was duidelijk een teleurstellende kwalificatiesessie voor ons. We hadden geen mechanische problemen met een van de auto's en hadden gehoopt op een beter resultaat. We zullen vanavond hard aan het werk gaan aan onze strategie, om te kijken wat we voor morgen nog kunnen doen om nog wat punten te halen."

Mario Theissen (BMW Motorsport Directeur): "Vandaag heeft Michael Schumacher opnieuw laten zien dat hij een klasse apart is en hij is dan ook de torenhoge favoriet om morgen de race te winnen. Achter de eerste startrij staan zeven coureurs binnen drie tienden van elkaar. Van die zeven staan Ralf en Juan Pablo jammergenoeg op plaats acht en negen. We hadden gehoopt wat verder naar voren te staan, maar beide coureurs waren niet geheel tevreden met hun auto in de kwalificatie. Nu moeten we proberen om er het beste van te maken voor de race van morgen."