Vandereyken opvolger Vergoossen?

FC Twente-trainer René Vandereycken wordt genoemd als mogelijke opvolger van trainer Sef Vergoossen bij het Belgische RC Genk. Vandereycken wil geen commentaar geven op het gerucht 'in verband met eventuele onderhandelingen en uit repsect voor de zittend trainer'.

Vandereycken nam afgelopen week sportief wraak op de critici en het bestuur van Twente. De critici zagen het met de Belg aan het roer aanvankelijk niet zitten. Twente werd echter een doelpuntenmachine onder zijn leiding. Ook won het weer grote wedstrijden dit seizoen. Afgelopen dinsdag bereikte het de nationale bekerfinale, waarna de Belg een lange neus kon trekken naar het bestuur dat tot op heden niet over contractverlenging wilde praten.

De Belgische interesse doet Vandereyen goed. Vergoossen heeft echter nog een doorlopend contract bij Genk. De voorzitter van die club Jos Vaessen heeft echter laten weten dat een vervroegd vertrek niet is uitgesloten. Genk staat momenteel tegenvallend zesde in de competitie. Naast Genk zouden nog meer Belgische clubs geinteresseerd zijn.