Multiplayer voor GTA: Liberty City Stories

Rockstar heeft op de website van GTA: Liberty City Stories bekend gemaakt dat de game geschikt zal zijn voor multiplayer. Er zijn 3 verschillende multiplayer modes bekend gemaakt.


- Liberty City Survivor: Dit kan je tegen of met elkaar doen. Als je tegen elkaar speelt wint de speler die na een bepaalde tijd de meest kills heeft. Zelf dood gaan kost je een punt, de ander dood maken krijg je een punt voor. Als je ervoor kiest om samen te spelen speel je tegen een andere gang. De gang met de meeste kills wint.

- Protection Racket: Hierbij heeft elke speler een eigen basis. In die basis staan 4 limo's die beschermd moeten worden. Aan het begin wordt iemand toegewezen als zijnde aanvaller of verdediger. Als de limo's van de verdedigende kant vernietigd zijn worden de rollen omgedraaid. De tijd die verstreken is tussen het begin van het spel en het moment waarop alle 4 de limo's van de verdedigende kant vernietigd zijn is de tijd die nog over is om te spelen. Binnen die tijd moeten de limo's in de basis van de andere speler vernietigd worden om het spel te winnen.

- Get Stretch: Iedere speler heeft een eigen garage en een eigen gang-auto. Je kan punten verdienen door je eigen auto EN de auto van je tegenstander in jouw garage te hebben; dit telt als een capture. Degene die het eerste de score-limiet bereikt of binnen een bepaalde tijd de meeste captures heeft wint.

Naast deze 3 modes wordt aangegeven dat er in de toekomst nog meer verschillende modes bekend gemaakt zullen worden.