Adoptieouders op brute wijze vermoord

Een echtpaar dat met veel liefde een groot gezin samenstelde is op brute wijze vermoord. De politie trof gisteren in een huis de ontzielde lichamen aan van Byrd en Melanie Billings, samen met nog acht kinderen. Het misdrijf vond plaats in Beulah, ongeveer 30 km ten noord-westen van Pensacola, Florida.

Het echtpaar was ouders van 16 kinderen, waarvan er 12 waren geadopteerd. Veel van de kinderen waren gehandicapt of hadden speciale hulp nodig. Nancy Markham, een familielid van de slachtoffers, zei tegen CNN dat haar zoon ook in het huis aanwezig was.

Op beelden van beveiligingscamera's is te zien dat rond 7 uur 's avonds drie gemaskerde en in zwart geklede mannen uitstapten uit een bestelauto die gemaakt werd ergens in de late jaren 70 of begin jaren 80. De politie werd een klein een uur later ingeschakeld, een getuige had rond die tijd namelijk schoten gehoord. Een werknemer van het echtpaar vond de lichamen. Toen de politie arriveerde bleken er nog acht kinderen in huis te zijn. De kinderen in de leeftijd van zuigeling tot 11 jaar waren ongedeerd.

Met dank aan Nood-Kloon voor het herschrijven van de submit.