Kind van zes wil Sonic X heten

De zes jaar oude Christer uit Noorwegen had het zo gehad met zijn naam dat de jongeman besloot een verzoek voor naamsverandering in te dienen bij de koning van Noorwegen. Opvallend hieraan is dat de jongeman in kwestie graag de naam Sonic X zou willen hebben.
 
De jonge Christer schreef een brief naar koning Harald, die overigens in eerste instantie niet werd opgestuurd omdat zijn ouders zich nogal aarzelend opstelden. Toen Christer vervolgens maanden later aan zijn ouders vroeg waarom ze de brief nog steeds niet verstuurd hadden, besloten de twee alsnog gehoor te geven aan hun zoontje. Gek genoeg kreeg de familie niet veel later een antwoord van de koning.

Helaas kon koning Harald de jongen niet verblijden met een nieuwe naam. Opvallend hieraan is dat de reden waar de koning mee kwam niets te maken had met de vreemde naam Sonic X, maar alles te maken had met de leeftijd van de jonge Christer. De koning schreef dat Christer niet oud genoeg is om voor een naamsverandering in aanmerking te komen en dat hij het op 18-jarige leeftijd nog maar eens moet proberen.

Met de pakkende woorden "Het was een beetje stom" drukte Christer achteraf zijn teleurstelling uit. 
 
Meer gamenieuws lees je uiteraard op FOK!games