'Oerlemans maakt documentaire achtling'

Eyeworks, het productiebedrijf van Reinout Oerlemans, gaat een documentaire maken over het leven van Nadya Suleman en haar kinderen. Dat zegt de 'Octomom' Tegen Life&Style, een Amerikaans tijdschrift. Eyeworks wil de openbaring van Nadya nog niet bevestigen omdat de onderhandelingen nog niet afgerond zijn. Volgens een woordvoerder van Eyeworks moet er uiterlijk vrijdag meer bekend zijn.

Volgens de 33-jarige Suleman worden de kinderen tot hun achttiende gevolgd. De producers van Eyeworks komen zes keer per jaar langs om opnames te maken. De bekende moeder is van mening dat het geen inbreuk op hun privacy zal zijn en ziet de gefilmde beelden als een leuke homevideo. De show zou als eerste in Groot-Brittannië te zien zijn, en later mogelijk in andere landen.

Na de bevalling kreeg Suleman de bijnaam 'Octomom', Nadya wil deze bijnaam auteursrechtelijk laten beschermen. Volgens de aanvraag die de moeder vorige week indiende, wil ze de bijnaam gaan gebruiken voor televisieprogramma's, kleding en luiers.