Carlo en Irene verblijd door streaker

Een aangename verrassing voor Carlo en Irene gisteren. Hun zondagse programma 'Life & Cooking' kreeg gisteren onverwachts bezoek van een heuse streaker. Hiermee is het bekende duo na Paul de Leeuw het volgende slachtoffer van streakerterreur.

Terwijl Carlo en Irene bezig waren met een gezellig gesprek met Julio Iglesias, kwam plotseling de naakte man te voorschijn. Toen er enkele mannen slechts gekleed in onderbroek op het toneel kwamen, stond de streaker er ineens tussen. Toen Carlo begon over de Veganstreaker, trok de beste man ineens zijn onderbroek van zijn kont.

Op zijn borst had de man de tekst 'Bart is still alive' gekalkt, met een karikatuur van Bart de Graaff erbij. De link met BNN, mede vanwege het tienjarig bestaan van de omroep, was snel gelegd. BNN heeft echter in alle toonaarden ontkend iets met de actie te maken te hebben. Uiteindelijk bleek het een bewonderaar van de in 2002 overleden kleine man te zijn. Hij wilde met de controversiële actie aandacht vragen voor de onlangs verschenen film 'Bikkel', die gaat over het leven van Bart de Graaff.