Man pleegt zelfmoord op vindplaats Nicky Verstappen

hsenden had ons via de nieuws-submit te melden:

Op de plek waar de destijds 11-jarige Nicky Verstappen in 1998 dood werd gevonden, heeft vorige week een man zelfmoord gepleegd. De politie zoekt nu uit of de man iets te maken heeft gehad met de moord op de jongen.

De 33-jarige man die nu zelfmoord heeft gepleegd, zou grote psychische problemen hebben gehad. De politie kan eind deze week pas iets zeggen over zijn mogelijke betrokkenheid bij de moord op Nicky Verstappen.

Nicky Verstappen, afkomstig uit het Noord-Limburgse Heibloem, verdween op 10 augustus 1998 tijdens een jeugdkamp op de Brunssumerheide. Anderhalve dag later werd zijn lichaam in de buurt van het kamp gevonden. Hij bleek met geweld om het leven gebracht en daaraan voorafgaand mogelijk ook seksueel misbruikt. Ondanks uitgebreid onderzoek en ook alle media-aandacht (door onder andere Peter R. de Vries), werd een dader nooit gevonden.

Update 19.13
De Telegraaf meldt dat de man een afscheidsbrief achtergelaten heeft. Hij zou daarin precies hebben omschreven wat hij met Nicky Verstappen gedaan zou hebben. Het nieuws dat er een afscheidsbrief achtergelaten is, wordt door de politie bevestigd, maar ze willen nog niets zeggen over de inhoud van die brief.