ME in actie bij wedstrijd Nigeria-Marokko

KRIBBET had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Sport nieuwsDe ME was vanavond nodig om relschoppers bij de wedstrijd Nigeria-Marokko in toom te houden. Bij de wedstrijd in Kerkrade, gehouden in het kader van het wereldkampioenschap voetbal voor spelers onder de twintig jaar, sloeg bij de overwegend Marokkaanse supporters de vlam in de pan nadat hun favoriete ploeg met 3-0 achterkwam. Tien tot vijftien mensen werden bij vechtpartijen aangehouden.

Een aantal toeschouwers kwam het veld op en een groot aantal stoeltjes werd vernield. Ook werden tijdens het duel flesjes op het veld gegooid. Niet alleen bij de toeschouwers sloegen overigens de stoppen door. Twee Marokkaanse voetballers werden in de laatste tien minuten na zware overtredingen met een rode kaart bestraft en het veld uitgestuurd.

De twee ploegen streden om een plek in de finale. Nigeria mag het daarin zaterdag opnemen tegen ArgentiniŽ, dat in blessuretijd de winnende 2-1 tegen BraziliŽ scoorde. Eerder op de dag spelen Marokko en BraziliŽ de wedstrijd om de derde plaats.

-
Meer sport lees je op FOK!sport!!