Quote: Nina Brink had een sm-relatie

DouweJones had ons via de nieuws-submit te melden:

Zakenblad Quote publiceert in haar nieuwste editie een ware seksrel omtrent zakenvrouw Nina Brink. Volgens Quote onderhield Brink in haar World Online-periode een seksrelatie met president-commissaris Mickey Schulhof. Gisteren gaf Jort Kelder in de sjieke Amsterdamse hoerentent Yab Yum een persconferentie waarin hij de jongste editie van zijn blad ten doop hield.

In het artikel, geschreven door Quote-journalist Erik Smit, worden twee anonieme voormalige medewerkers van World Online opgevoerd. Zij onthullen dat Brink in 1998 met Schulhof de koffer indook en daar aan lichte sm deed. ''Ze gingen met elkaar naar bed en knoopten elkaar op. Ik weet van Nina dat daarbij sjaaltjes van het merk Hermès een belangrijke rol speelden'', aldus een ex-werknemer. In het stuk wordt ook gesteld dat Schulhof op een gegeven moment door Nina aan de kant werd geschoven omdat ''hij niet meer met haar het bed wilde delen''. Toen de relatie was beëindigd zou Brink opdracht hebben gegeven Schulhofs bordeelbezoek vast te leggen met verborgen camera's, zodat ze van hem af kon komen.

Juridische stappen
Nina Brink heeft inmiddels laten weten dat het juridische stappen zal ondernemen tegen Quote. Ze ontkent dat ze een seksuele verhouding met Schulhof had en dat er dus van een sm-verhouding al helemaal geen sprake kan zijn.

Volgens Kelder lag het in de lijn der verwachting dat Brink Quote zou aanklagen: ''Het is een vrouw die altijd zegt: ’ik heb het niet gedaan’. Eerder werden 150.000 kleine beleggers ook al het slachtoffer van haar capriolen.''


’Ohhh… Nina, de perverse praktijken van een powerlady’, zo kopt Quote over Brink en haar voormalige president-commissaris.

-
Zie ook 'Genaaid door Nina', Kelders eigen visie op het artikel.