Man overleeft zes spijkers in hoofd

systemlord wordt bedankt voor het submitten en vertalen van het volgende bericht:

Een bouwvakker uit Los Angeles heeft na een ongeval met een krachtig spijkerpistool zes spijkers in zijn hoofd gekregen. Woensdag hebben de artsen gezegd dat zij een compleet herstel van de man verwachten.

Drie spijkers zijn doorgedrongen tot de hersenen van Isidro Mejia, en ťťn ging zijn wervel onder de basis van zijn schedel in. De artsen zeiden dat de spijkers ternauwernood zijn hersenstam en ruggenmerg misten, en de man zo ontsnapte aan verlamming of de dood.

Hij vertelde verslaggevers in het Spaans vanuit zijn rolstoel dat hij zich niet veel van het ongeval herinnert, maar dankbaar is in leven te zijn.

"Hij zegt dat hij zeer dankbaar is in leven te zijn," zei Dr. Rafael Quinonez, een neuroloog die de spijkers verwijderde. En hij vertelde me vanochtend dat hij dacht dat hij ging sterven. Maar was zeer gelukkig toen hij zijn ogen weer opende, en zag dat hij nog onder de mensen was.

De 39-jarige Mejia was op het dak van een huis aan het werk, toen hij van het dak op een medewerker die het spijkerpistool gebruikte viel.

De twee mensen probeerden elkaar beet te houden om het vallen te vermijden, maar ze tuimelden allebei op de grond. Op dat punt loste het spijkerpistool en schoten de spijkers in het hoofd van Mejia. "Zij zijn uiterst krachtig," zei sheriff Mark Newlands. "Zij moeten door drie-kwart-duim triplex."

De scan van het hoofd van Mejia
De scan van het hoofd van Mejia