Jane, RoelerMF en eSSe in FOK!Radio

FOK!RadioWe hebben wat in te halen. Vorige week liet de techniek ons in de steek, maar deze week doen we het nog eens goed over. Zanger Franky Boy zal dan nu echt in de uitzending te horen zijn. Maar verder hebben Nolius en SunChaser weer een volle uitzending voor je in phetto.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

We beginnen deze week met een nieuw item in FOK!Radio. Vanaf deze week staat er iedere week een ander subforum centraal in de uitzending. Deze week is dat het muziekforum. De vaste users in dit forum kiezen drie platen uit die ze graag willen horen. Verder komen we meer te weten over dit forum. Wie zijn bijvoorbeeld de vaste bezoekers en wat vinden ze van de modjes. En uiteraard: wat zijn nou echt leuke topics, nu en in het verleden. En van welke topics walg je echt? Zet de url hier neer met een reden of een quote. User Jane komt live in de studio als vaste bezoeker van Muziek.

In de studio is ook RoelerMF. Hij is een vaste luisteraar en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij houdt van Nederlandstalige muziek. Met hem praten we over alles wat hij op en naast het forum allemaal doet. En ook nieuwsposter eSSe is live in de studio aanwezig. Uiteraard gaat Yvonne ook weer met ons roddelen en neemt Knut zijn week met ons door. Ook hoor je de column 'SunChaser gaat offtopic'. Vleermuis heeft weer een gedicht voor ons gemaakt.

Webcam
FOK!Radio heeft nu ook een webcam in de studio.

Live verzoekjes aanvragen
Natuurlijk draaien we weer veel muziek. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht. Je kunt live tijdens de uitzending een verzoekje doorgeven. Je gaat hiervoor naar ActionRadio.nl. Daar klik je achtereenvolgens op 'muziek' en 'verzoekjes' en geef je aan welke plaat je wilt horen. Wil je nog een speciale vermelding erbij? Dan mail je, nadat je het verzoekje op de site hebt gedaan, naar radio@fok.nl. Let op! Je moet je wel even registreren op ActionRadio.nl, als je dat nog niet gedaan had. De verzoekjes die vanaf 20:00 uur gedaan worden, draaien wij in de uitzending.

FOK!Radio fotoboek!
FOK!Radio heeft nu ook een fotoboek. Hier kun je iedere week nieuwe foto's vinden van de gsaten bij ons in de studio. Heb je dus al altijd willen weten hoe een Harrie, Cynix, Portier, Jerruh ChrisJX, (en vele anderen) eruit ziet? Ga dan snel naar ons fotoboek!

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActionRadio. Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 2 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 3 (24 kbps, lage kwaliteit)
Stream 4 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Met dank aan netMastering.nl

Wil je een uitzending terug luisteren? Dan kan dat hier.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via radio@fok.nl. Daarnaast hebben we ook een irc kanaal: #fokradio!

Veel luisterplezier!