Broabanders nemen het over!

Nolius? Wie is dat nou weer?
Als 20-jarige student journalistiek uit Tilburg had ik natuurlijk veel tijd over En nu zit ik dan op FOK! Nou denkt iedereen dat ik enkel op de FP komt, maar ik lurk ook al een tijdje mee op het forum. En dan vooral in Film, TV en Radio. Want radio is mijn tweede natuur. Gelukkig heb ik deze twee dingen nu samen kunnen combineren. Verder doe ik ook free-lance dingen op de radio bij allerlei stations en ben ik nu toch echt dit jaar aan het proberen een punt achter mijn studie te zetten.

Hoe kom je aan die belachelijke naam?
In beginsel heet ik Arno. Vrienden van me gingen me daarna eerst Arnolius noemen. Wat daarna al snel de afkorting Nolius kreeg. Zo dus

Wat doe jij zoals in het dagelijkse leven
Klik hier!

Was jij niet die van...?!?
FOK! Radio, ja inderdaad. Dat ben ik. Vanaf 17 november 2003 gaat dat weer beginnen.

En was jij niet verliefd op...?!?
ChrisJX...ja!! Heel erg zelfs Soms kan ik er zelfs niet van eten. En dat is heel vervelend als je net een pizza van 1 bij 1 meter op je bord hebt liggen... staat niet zo vriendelijk tegenover de kok.

Begin dit jaar begon een vriend van me over een vakantie naar Wenen. Hij was er al eens geweest en vond het supermooi. Ik wilde wel mee. Maar in september kwam daar voor mij nog een grote reden bij. In Wenen was namelijk ook...ChrisJX! En wat ik al snel voor haar over MSN ging voelen, werd in Wenen al snel heel veel meer. En dat was gelukkig wederzijds. En als ze dan ook nog tegen me zegt dat ze al een paar dagen buikpijn heeft omdat ze zo verliefd is, dan smelt je.... als een ijsblokje... En zij is het absoluut waard om op te wachten tot ze weer terug is uit Oostenrijk!!

Meer weten?
Bestel de brochure!