De meest maffe berichten van 2003 op FOK!

Buiten alle serieuze berichten heeft FOK! in 2003 ook weer een groot aantal vreemde rare en macabere berichten gebracht. In het jaaroverzicht vallen die een beetje weg, maar een kleine opsomming van de meest merkwaardige willen we jullie niet onthouden.

Zo stond de familie van een overleden Belg raar te kijken toen zijn mobiele telefoon over ging terwijl hij begraven werd. De begrafenisondernemer had vergeten de mobiel uit de kleding van de overledene te halen. In Noorwegen kreeg een baby van twee maanden oud een brief waarin hem werd verteld dat hij tijdens 'de daad' een condoom moet gebruiken. Ook vermeldde de brief dat het resultaat van de test op geslachtsziektes bij de jong geborene negatief was. In Schotland schreef een 13-jarig meisje tot ontzetting van haar leraar een opstel in SMS-taal. De leraar kon uit ''My smmr hols wr CWOT. B4, we usd 2go2 NY 2C my bro, his GF & thr 3 :- kds FTF. ILNY, it's a gr8 plc'' niet echt wijs worden.

Uit Oostenrijk bereikte ons dit jaar het bericht dat een 35-jarige man een smakelijke maaltijd aan zijn tenen had gehad. Nadat hij high geworden was van butaangas, sneed hij zijn tenen er af, frituurde ze, en at ze op tussen twee sneetjes brood. In MaleisiŰ daarentegen at een man onder invloed van drugs niet zijn tenen, maar zijn eigen penis op. Stemmetjes hadden hem daartoe aangezet. Nog bonter maakte een Duitse knaap van 18 jaar het. Hij zette bij wijze van een drugsexperiment thee van een Zuid-Amerikaanse sierplant. Na het drinken van de thee liep hij even de tuin in. Toen hij na een paar minuten weer binnenkwam bloedde hij hevig uit zijn mond en tussen zijn benen. Hij bleek met een heggenschaar zijn tong en penis afgeknipt te hebben. Volgens artsen waren de lichaamsdelen niet meer te redden.

In Zuid-Afrika ontsnapte een veroordeelde gevangene zonder benen uit een ziekenhuis. De gevangene, die tot 10 jaar was veroordeeld wegens fraude, is nog steeds niet teruggevonden. In BraziliŰ meldde zich een man met oorpijn bij een ziekenhuis. Toen hij bijkwam na een operatie bleek hij gesteriliseerd te zijn. In TsjechiŰ hoopte een familie op een plekje in het Guinness Book of Records voor hun konijn: het beestje werd namelijk geboren met maar liefst drie penissen.

De smeekbede van een dominee in een kerk in de Amerikaanse staat Ohio, om een "teken van God" werd gelijk verhoord: Onmiddellijk werd de kerk namelijk getroffen door de bliksem waardoor de geluidsinstallatie werd opgeblazen. Het Leids Universitair Medisch Centrum tenslotte deed onderzoek naar wat mensen zoal in hun anus proppen. Van flessen tot complete stofzuigerslangen blijken in het achterste van vooral mannen te verdwijnen en komen daar soms zo onwrikbaar vast te zitten, dat de EHBO bezocht moet worden. De meest gevonden voorwerpen in de mannenanus zijn: fruit, groente, flessen, biljartballen, gloeilampen, presse-papiers en schroevendraaiers.

Dit is slechts een selectie van de meest maffe berichten die je het afgelopen jaar op Fok! kon vinden. Meest macabere bericht is waarschijnlijk wel het verhaal van de Duitse kannibaal, die in 2001 via internet een gewillig slachtoffer wist te vinden die het prima vond dat hij gedood en opgegeten werd. Maar omdat dit eigenlijk een oude gebeurtenis is telt die niet mee in onze verkiezing van het meest maffe bericht van 2003:

Poll: Meest maffe 2003 Fok! bericht.