"Saddam H. heeft buitenaardse technologie"

Met de komende VS-Irak oorlog worden de Ufologen ook weer getriggerd de wildste speculaties los te laten. Zo zou Saddam Hoessein met aliens samenwerken.

Een UFO-incident in Irak vier jaar geleden, roept vragen op over een mogelijke samenwerking tussen buitenaardse wezens en de Iraakse dictator Saddam Hoessein, meldt een ufo-nieuwssite, waar heftig gespeculeerd wordt.

Op donderdag 16 december 1998 verscheen tijdens een live nachtuitzending van CNN bij Operation Desert Fox een driehoekige UFO, gelijk aan degene die in BelgiŽ en Phoenix gezien zou zijn, boven Bagdad. Het obect zweefde boven de stad, en verplaatste zich om een stroom van luchtafweergeschut-projectielen te ontwijken.

Tijdens dat incident werd er gedacht dat het gewoon een van de vele UFO-sightings was, echter momenteel denken ufologen dat er meer aan de hand is.

Volgens een persoon die contact zegt te hebben met de Irakese defensie, is er een UFO gecrasht in Irak. De Verenigde Staten nu, zoeken nu een reden die publiekelijk aanvaardbaar is om Irak in te nemen, maar eigenlijk is de grootste angst van de VS dat Saddam het buitenaardse schip weet te reverse-engineren.

"Het schip crashtte gedurende de Golf Oorlog (1990-1991) of recentelijker (mogelijk december 1998). De VS die nog steeds bezig is het schip dat in Roswell crashte te reverse-engineeren zijn bang dat de wetenschappers van Saddam Hussein hetzelfde aan het doen is, en mogelijk de VS technologisch voorbij zullen gaan. Het onderzoek houdt zero-point, over-ration en gravimetrische techologie in, hetgeen een enorme technologische voorsprong kan voortbrengen, waardoor Irak een wereldmacht wordt." zegt Jack Sarfatti.

Een andere getuige beweert dat Nazi's van de SS-Ahnenerbe in Irak aanwezig zijn om Saddam Hussein te steunen met het ontwikkelen van vliegende schotels, waar Nazi-Duitsland indertijd mee bezig geweest zou zijn. De interesse van de Nazi's in Irak loopt 80 jaar terug van vroeg in de 20er jaren tot de tijd waarin de Nazionalsocialische Deutsches Arbeiterspartei (NSDAP) in de straten van Berlijn rondliep.
In 1924 verliet Detlef Schmunde, een van de leiders van de NSDAP, Duitsland om in het Midden Oosten een verlengde pelgrimreis te maken. Schmude vestigde zich in Tabriz en bracht de volgende jaren door met het jagen op "the Hidden Masters". Hij vervolgde daar zijn Thule-mystic groepering, de Orde van de Nieuwe Tempeliers.

Daarna, in het begin van 1939, zond Admiraal Wilhelm Canaris, een spionagemeester van Hitler en hoofd van de Abwehr intelligence agency, Dr. Paul Leverkuehn naar het Midden Oosten om Moslim-geallieerden voor het Derde Rijk (Nazi-Duitsland) te ronselen. Vreemd genoeg bevond Dr. Leverkuehn's zich ook in Tabriz waar Detlef Schmude zich indertijd vestigde. En zijn meest succesvolle bekering bewerkstelligde hij bij Rashid Ali, de pro-Nazi prime minister van Irak die twee jaar later, in 1941 ontzeteld werd tijdens de Engelse invasie van Irak.

Admiraal Canaris werd betrokken in het Stauffenberg bomb plot tegen Hitler in juli 1944. Hij werd gearresteerd en ondergebracht in het Flossenburg concentratiekamp, waar hij in april 1945 geŽxecuteerd werd. Abwehr agenten en operaties in het Midden-Oosten werden overgenomen door Reichsfuhrer-SS Heinrich Himmler, en onder commando geplaatst van Rudolf von Sebottendorff. Sebottendorff werd vreemd genoeg ook lid van de de Orde van de Nieuwe Tempeliers, als Schmude.

Vreemd genoeg werd Sebottendorff's dode lichaam gevonden in de Bosporus nabij de dokken van Istanbul op 9 mei 1945, de dag nadat de 2e wereldoorlog in Europa eindigde.

In het westen weet niemand wat er daarna met de Thule/SS organisatie gebeurde.

SS-Brigadefurhrer Karl Maria Wiligut, alias Weisthor riep Himmlers aandacht vanwege belangrijke archeologische ontdekkingen in de Irakeze provincie Iribil. Wetenschappers hadden artifacten opgegraven die in 10.000 v.Chr. gemaakt zijn. In 1947 werden nog meer Neolitische voorwerpen opgegraven door Dorothy Garrod van de Cambridge Universiteit, waaronder arctifacten waarop buitenaardse bezoekers schijnen te staan.
Ze werden allen gevonden in de vallei Zarzi, waar zich ook een 5000 jaar oude Sumeriaanse stad bevindt, waarvan ufologen zeggen dat daar in de oudheid ook al UFO's kwamen.

Geruchten zeggen dat Saddam buitenaardse wezens in een van zijn paleizen op een berg bij de Little Zab vallei in Zarzi onderbrengt, of daar ergens een soort tweede 'Area-51' heeft.