Naar de WC in vliegtuig extreem bestraft

BlackJack had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 59-jarige Richard Bizarro hangt mogelijk een gavangenisstraf van 20 jaar boven het hoofd. De reden hiervoor is dat hij naar de WC moest.

De man zat in een vliegtuig op weg vanuit Los Angeles naar Salt Lake City. Vanwege de huidige angst voor aanslagen is het voor passagiers verboden in de laatste 30 minuten van de vlucht hun stoel uit te komen. Toen meneer Bizarro 25 minuten voor de landing toch opstond werd hij hierop gewezen door een stewardes. Deze negeerde hij echter volkomen.

Dit had allemaal nog goed af kunnen lopen als hij niet bij het terugkomen van zijn toiletbezoek zijn duim had opgestoken naar een andere passagier. Zijn boodschap: "mission accomplished", werd door twee undercover air marshals verkeerd opgevat. De undercover marshalls beveelden alle passagiers hun handen op het hoofd te leggen, tot het einde van de vlucht.

Bij aankomst in Salt Lake City werd de man gearresteerd, en moest hij een nachtje in de cel doorbrengen. Na het betalen van een borgsom is hij voorlopig vrijgelaten. Onder de Amerikaanse wet kan hij maximaal 20 jaar krijgen in het komende proces.