BB nominaties op een rij

Gisteren is er, zoals bekend, genomineerd in het Big Brother-huis. 4 personen werden genomineerd, Ruud, Bart, Karin en Maurice, en alleen Willem blijft dus buiten schot. Showwereld stelde even een lijstje samen met wie op wie gestemd heeft en de motivatie achter de nominatie. De bewoners moesten namelijk van de programma-leiding duidelijk motiveren, omdat ze 's ochtends afspraken liepen te maken, zodat iedereen evenveel stemmen zou krijgen.


Ruud nomineerde Maurice en Karin (Maurice wekt bepaalde irritatie bij me op, van Karin word ik een beetje zenuwachtig")

Willem nomineerde Karin ("geeft te kennen best naar huis toe te willen") en Bart ("hij is wat jonger en onstuimiger")

Maurice nomineerde Bart en Ruud ("niks persoonlijks", hij wil het liefst met Karin en Willem overblijven. Met Ruud en Bart zit hij "niet op dezelfde golflengte.")

Karin nomineerde Ruud en Bart ("met Willem en Maurice kan ik het beste opschieten")

Bart nomineerde Willem en Maurice ("Ruud en Karin staan het dichtst bij me")


Overigens werd gister bij RTLLive onder de oud-bewoners ook een stemming gehouden. Sabine zou Willem en Karin nomineren, Martin ziet graag precies dezelfde vertrekken, en Mona had liever Maurice en Karin eruit.

Dat Sabine een hekel heeft aan Willem is nu wel duidelijk, ze voerde gister weer 'het roddelen' als reden aan. Willem schijnt zelfs nu(!) nog veel over Sabientje te roddelen, terwijl zei zich niet meer kan verweren.

Willem is dan vooralsnog de favoriet voor de eindzege, maar het zal mij benieuwen of dat ietwat achterbakse gedoe van hem, hem niet zal opbreken. De tijd zal het leren...
Submitter:  Bron: <a href="http://www.showwereld.nl/nieuws/bb/index061299.html#nominaties" target="sw">Showwereld</a>