FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 7 december 1999

Feyenoord scoort 3 keer in 20 minuten

Feyenoord heeft vanavond Olympique Marseille met 3-0 verslagen. De wedstrijd leek op een ramp uit te lopen toen Van Wonderen al na 6 (!!) minuten van het veld werd gestuurd na het doorhalen van een doorgebroken speler.
Feyenoord was echter de betere ploeg, zonder echt gevaarlijk te worden.
Toen Fischer in de 61 minuut met een twede gele kaart moest vertrekken, kreeg Feyenoord meer ruimte. In de 72 minuut kwam dit tot uiting in de 1-0, een prachtige half-lob van Cruz, na een pass(je) van Kalou.



7 Minuten voor tijd kopte Bosvelt een van de lat terugketsende bal, na een behoorlijk schot van opnieuw Kalou, in het lege net. Vlak hiervoor was ook Perez, een andere Franse verdediger, met 2x geel gaan douchen.
Uitblinker Cruz completeerde de uitstekende avond met zijn tweede en Feyenoord's derde doelpunt.

Door dit resultaat komt Feyenoord op de derde plaats in de poule terecht:
1. Chelsea 2-4
2. Lazio Roma 2-4
3. Feyenoord 2-3
4. Olympique Marseille 2-0

Andere uitslagen:
Lazio Roma-Chelsea 0-0
Bayern München-Dinamo Kiev 2-1
Real Madrid-Rosenborg 3-1

Dutch Power Cows nummer 1!

YESSSS! Na 1 mislukte poging is het nu dan wel gelukt! De DPC staan 1e in de daily RC5 stats! Als je je nu afvraagd waar dit in godesnaam over gaat, fiets dan snel naar de uitleg van Jorma hoe jij ook een koe op je computer kan installeren!

Nog even de text van Dist.net:

Dutch power cows completed 1,174,430 blocks yesterday at a sustained rate of 3,648,827.00 Kkeys/second!

Dutch power cows is ranked #1 for yesterday!


Een geslaagde 'Sinterklaas flush' dus! Op naar de overal top 10! Door de cofig. van de database server worden de het grafiekje links niet geupdate, ik hoop hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden.. Het grafiekje op Tweakers.net werkt wel gewoon.

Jenny Lopez ontkent verzekering

Jennifer Lopez heeft geruchten die eerder deze week verschenen van de hand gedaan als onjuist. Van de week werd namelijk in verschillende kranten beweerd dat Jennifer haar lichaam zou hebben verzekerd voor een dikke 2 miljard gulden. De 29-jarige schone zei: "Ik weet niet waar het vandaan komt, maar toen ik het hoorde vond ik het erg grappig".

Volgens de berichtgeving zou de aanstaande Miss Combs haar borsten voor dik 400 miljoen, haar benen en kont voor dik 600 miljoen en haar haar voor dik 100 miljoen verzekerd. En dan natuurlijk nog de rest, zoals haar schattige gezichtje De verzekeringswaarde zou op zo'n 40 miljoen guldentjes per kilo komen...

Jennifer Lopez zou overigens niet de eerste zijn uit de showbizzwereld die z'n lichaam laat verzekeren. Zo liet Dolly Parton haar buste toendertijd voor ruim 1,2 miljoen verzekeren. Bruce Springsteen's stem heeft een verzekerings-waarde van zo'n 12,5 miljoen.


'Onze' Zuid-Amerikaanse cutie Jennifer Lopez...


Mocht ze overigens TOCH ooit nog een verzekering willen afsluiten op haar lichaam, dan biedt ik me bij deze aan als taxateur

Penisvergroting voor golfwinnaar

In Sanctuary Cove (Queensland) is wel een heeeele mooie prijs te winnen bij een golftoernooi. De winnaar krijgt een penisvergroting aangeboden door de sponsor, een buro voor plastisch chirurgie.

Vrouwen: wees maar gerust. Als je als vrouw het toernooi wint, krijg je gewoon een gratis borstvergroting! Door deze prijzen is de belangstelling voor dit toernooi altijd al hoog geweest, er zijn ook dit jaar alweer 120 inschrijvingen.

Ik ga mn golftechnieken ook maar eens opvijselen

Peter@"staking"

Ik zal ook nog even mijn kritiek uiten over de oneindige wijsheid van de nederlandse scholieren.

Ik heb vanaf het begin al een beetje terughoudend aan de staking meegedaan, omdat ik het niet echt eens was met de argumenten die het laks en die twee andere gozers aangedragebn hadden. Opzich weet ik me namelijk best te redden in de tweede fase (ik doe gewoon nooit huiswerk ). Het probleem van de tweede fase vind ik dat ze ten eerste superhypocriet bezig zijn. Constant inhaalproefwerken ed, laat die kinderen maar een keer op hun bek gaan, dan leren ze vanzelf wel te werken. En dan moet je natuurlijk niet de werkdruk omhoog gooien, dat is niet zo slim.
Komt nog bij dat als ik zonder te werken heel redelijke cijfers haal, ik daar toch op aan gekeken wordt.
Ten tweede is de tweede fase 75% gigantische onzin. Ik denk dat ik in een jaar tweede fase net zoveel leer als in een maand brugklas (met uitzondering van een aantal exacte vakken). Vakken als ANW en CKV, waar ik eigenlijk alleen bezig ben de biblio... mediatheek te leren gebruiken zijn ongeveer de anticlimax en belemeren ok nog eens de vakkenkeuze (we hebben nu vier profielen, terwijl we in het oude systeem veel vrijer waren in onze keuze)
Maar dat terzijde
Aankomende op het station in Den Haag, zag ik de gigantische hopen leerlingen al uit de treinen stormen en
hard joelen naar elke cameraman in de hoop op tv te komen en het nationale beeld van de Nederlandse jongere nog verder de grond in te rammen.
Naar het Malieveld dan maar, hopende dat de situatie daar iets zou verbeteren. Naief van me, dat geef ik toe.
Eenheid, dat is wat een onderdrukte groep nodig heeft in een situatie als deze, samen sterk staan tegen een gezamenlijke vijand. (Excuses voor het licht-fascistische toontje)
En hoe bereiken wij eenheid in een groep? Juist, we gaan met rotjes naar onze medestudenten lopen gooien. Niets zo bindend als een poging tot moord. (dit is sarcasme, voor de wat intellectueleren onder ons)
De stemming zat er dus al goed in.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik van de beruchte rellen op het binnenhof weinig gemerkt heb, omdat ik als een ware toegeweide staker even de Arbert Heijn(C) ingedoken was. (Ik had honger ).
Toen ik terugkwam zag ik niets meer dan een paar vieze ME-busjes en een heleboel eieren op ramen. Er werd hier en daar een ruit ingegooid (in particuliere huizen, daar bereik je wat mee). Het binnenhof was al compleet hermetisch afgesloten met wel vier agenten en officieel was de staking al afgelopen.
Ik besloot maar weer eens op te stappen.
Thuisgekomen hoorde ik van mijn doodongeruste moeder wat er allemaal gebeurd was.

Anders ruzie met Pearl

Hans Anders (jeweetwel, die brillenman), onderdeel van het Vendex concern wil dat Pearl stopt met hun TV-spotjes. In de spotjes koopt iemand alle afgeprijsde brillen van Pearl op, en laadt deze in een busje met de winkelnaam Hans Anders. Volgens Vendex-woordvoerder P. van Bakkum is de reclame schadelijk voor Hans Anders en maakt Pearl zich schuldig aan een vorm van vergelijkende reclame die verboden is in Nederland. "Er wordt gesuggereerd dat Hans Anders zijn brillen bij Pearl koopt, en dat is niet waar."
Anders heeft al brieven gestuurd met de eis de spotjes binnen 5 dagen te stoppen.

Pearl is zich van geen kwaad bewust.

Storms blijft wisselen

Pieter Storms blijft aan de gang met het verhuizen van z’n programma naar andere zenders. Een paar jaar geleden startte hij met Breekijzer bij RTL5. Toen SBS6 de lucht in kwam fladderde hij over naar dat station. Na een aantal conflicten met de SBS6-programmadirectie verliet hij de zender weer, en stapte over naar RTL4.

Maar nu heeft Storms het alweer gehad met de HMG. Na de onzekerheid over het vertrek van Veronica uit de HMG kiest Pietertje eieren voor z’n geld. Over een tijdje zal Breekijzer weer te zien zijn bij SBS6.

Nederland loot Portugal en Ierland

Bij de loting voor het kwalificatietoernooi van het WK in Japan/Korea 2002 is Nederland geplaatst in een groep met Portugal, Ierland, Cyprus, Andorra en Estland.



In eerste instantie lijkt dit een behoorlijke loting, al moeten de Portugezen als een geduchte concurrent worden beschouwd. Het heeft momenteel een behoorlijke spelersgroep met als meest opvallende namen Luis Figo (aanvoerder Barcelona), Rui Costa (spelmaker Fiorentina) en Vitor Baia (keeper Porto).

Ook de Ieren zijn aardig bezig: ze misten op een haar de kwalificatie voor EURO2000. Cyprus versloeg in haar voorronde voor het EK Spanje met 3-2. Andorra en Estland lijken de zwakste broeders.

Oude drugscontrole terug

In het land der Britten komt bij de verkeerspolitie een nieuw euhmm ... oud middel om te controleren op druggebruik onder automobilisten. De politie gebruikte in de jaren 50 en 60 dezelfde test om te controleren of bestuurders hadden gedronken. Het gaat om .. jawel .. het op 1 been balanceren of in een rechte lijn over straat lopen.

Als de agent(en) ook maar het vermoeden krijgen dat de automobilist onder invloed is, dan wordt hij of zij meegenomen naar het bureau waar een bloed- of urineproef wordt afgenomen.

De controle op deze manier wordt volgend jaar ingevoerd.
Fiew..., ik zie mezelf al op 1 been balanceren langs de (snel)weg. Maar het schijnt dat er nog geen echt goede manieren zijn om op drugsgebruik te controleren.

BB nominaties op een rij

Gisteren is er, zoals bekend, genomineerd in het Big Brother-huis. 4 personen werden genomineerd, Ruud, Bart, Karin en Maurice, en alleen Willem blijft dus buiten schot. Showwereld stelde even een lijstje samen met wie op wie gestemd heeft en de motivatie achter de nominatie. De bewoners moesten namelijk van de programma-leiding duidelijk motiveren, omdat ze 's ochtends afspraken liepen te maken, zodat iedereen evenveel stemmen zou krijgen.


Ruud nomineerde Maurice en Karin (Maurice wekt bepaalde irritatie bij me op, van Karin word ik een beetje zenuwachtig")

Willem nomineerde Karin ("geeft te kennen best naar huis toe te willen") en Bart ("hij is wat jonger en onstuimiger")

Maurice nomineerde Bart en Ruud ("niks persoonlijks", hij wil het liefst met Karin en Willem overblijven. Met Ruud en Bart zit hij "niet op dezelfde golflengte.")

Karin nomineerde Ruud en Bart ("met Willem en Maurice kan ik het beste opschieten")

Bart nomineerde Willem en Maurice ("Ruud en Karin staan het dichtst bij me")


Overigens werd gister bij RTLLive onder de oud-bewoners ook een stemming gehouden. Sabine zou Willem en Karin nomineren, Martin ziet graag precies dezelfde vertrekken, en Mona had liever Maurice en Karin eruit.

Dat Sabine een hekel heeft aan Willem is nu wel duidelijk, ze voerde gister weer 'het roddelen' als reden aan. Willem schijnt zelfs nu(!) nog veel over Sabientje te roddelen, terwijl zei zich niet meer kan verweren.

Willem is dan vooralsnog de favoriet voor de eindzege, maar het zal mij benieuwen of dat ietwat achterbakse gedoe van hem, hem niet zal opbreken. De tijd zal het leren...
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.