De weduwe Hazes. De bruin leren lap.

Vrijdag was een verdrietige dag voor de familie Hazes. Vrijdag was het 18 jaar geleden dat alcoholist, pedofiel en volkszanger André Hazes senior overleed. Zijn zwart geblakerde tostie Rachel staat semi emotioneel, met eurotekens in haar ogen, stil bij het grote gemis. Het is een turbulente periode voor Rachel en de familie.

Haar zoon André liet vorige maand na een lange mediastilte en rustperiode weer van zich horen. De zanger zei eerder een pauze te nemen vanwege een burn-out, maar bevestigde in het bericht de geruchten dat hij kampte met verslavingen. Ook kondigde hij helaas zijn muzikale comeback aan. En Rachel haalde onlangs openlijk uit naar haar dochter.

In Beste Zangers vertelde Roxeanne over de "nare vorm van heimwee" die ze opliep door "trauma's uit haar jeugd". Roxeanne zei dat ze "de grootste klap" uit haar jeugd kreeg toen haar moeder een boek schreef na het overlijden van haar corpulente vader. "Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen." Daar hield de dochter van de overleden altijd dronken volkszanger naar eigen zeggen een "enorme knauw" aan over.

Rachel liet weten "vol verbazing" kennis te hebben genomen van de uitspraken van haar dochter. Op Instagram deelt bruine hoogtezon leren lap Rachel een foto van de zanger en schrijft erbij: "Ik mis jouw stem, jouw lieve lach. Ik mis jouw alles, nog elke dag. Ik mis het simpele, zoals een kus, jouw blik, het even samen zijn. En al dat missen, doet nog altijd pijn. Onvoorwaardelijk bestaat echt, want Dré je bent en blijft mijn grote liefde.❤️❤️❤️"

Rachel onthulde in 2020 een wassenbeeld van de agressieve André Hazes. Is na ruzie met haar dochter, zoon en schoondochter nu bezig met een boek over de relatie met de woordenboek rijmelaar waar ze mee in scheiding lag. Haar verslaafde zoontje woont weer bij haar thuis. De dochter, Roxanne, beschouwt ze als paria. Lang leve deze valse heks. Iedereen voelt er zich beter door.

tong80