Deze column is ©GOD

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Dames, doe zelf de bril maar omlaag (en groepsschijten)"

In reactie op "De hype rond pedofielen"

Hej Sun,

Pedo's zijn vies.  Zo, ik heb het gezegd, vlug, bel het MDI! E-mail GeenStijl! haal de politie erbij!  Ik discrimineer me de pleuris hier en generaliseer er nog bij ook.  Ik ben uiterst strafbaar en dus moet ik door tien man politie opgepakt worden en drie dagen verhoord worden.  Pedo's zijn vies en zouden zich van het leven moeten beroven om de rest van de samenleving te ontlasten en zich uit ons lijden te verlossen.  Excuses als er onder je vriendenkring pedofielen zitten trouwens, ik bedoel het niet als belediging.

Verder ben ik het helemaal met je eens hoor, Sun; mensen draaien door en als je een foto van je eigen kroost maakt ben je meteen een pedo die zijn eigen kinderen uitbuit.  Ik heb daar verder royaal schijt aan trouwens, en als iedereen daar royaal schijt aan zou hebben zouden de zieke geesten die alles pedofiel, of tenminste dubieus, vinden rap hun mond houden.  En zo niet dan zorgen we er zelf wel massaal voor dat ze hun smoelen houden.  De FOK!knokploeg is er klaar voor!

Och, niet druk over maken verder.  Er zijn belangrijker vraagstukken in een mensenleven.  'Waarom smaakt snot niet zout als je je neus ophaalt en het vervolgens even lekker over de tong laat rollen?' bijvoorbeeld.  Zoiets dat je jaren lang bezig houdt en waar op heel Google geen antwoord op te vinden is.  Zit er een zoutfilter tussen je neus en keel?  En zo ja; waar blijft dat zout dan?   Hoopt dat zich op in je hoofd?  Zeik je het uit?  Wie het weet mag het zeggen.  Hoe dan ook zijn dat de vraagstukken die er werkelijk toe doen op deze fokking aardkloot.

Waarom krult schaamhaar?  Is dat zodat het minder in je ogen prikt bij orale sex?  Of is het gewoon voor de sier?  In het laatste geval zou je zeggen dat een netjes geschoren of getrimd vaagje feitelijk spuuglelijk is.  Een verkrachting van een kunstwerk bijna.  Zou God's auteursrecht op de bos schaamhaar al verlopen zijn?  Anders zijn we allemaal nog strafbaar ook, en we weten welke straffen God geeft natuurlijk; Plagen, Overstromingen, Het einde van de wereld, honger, kanker en meer van dat alles.  Dat is nog eens wat anders dan 200 uur taakstraf voor verkrachting!  Tsjakka!

Weet je; eigenlijk lijk ik best wel op God.  Zijn straffen zijn prima, zijn ontwerp van het kutje zou ik ook zo gedaan hebben, minus de enorme bossen schaamhaar - dat wel, en op zich is dat hele natuurgedoe ook best lollig.  Misschien zou ik de nieuwe God moeten worden.  Dat ik op alles wat ik doe een copyright teken zet en mijn naam.  ©GOD.

©GOD shirtjes, ©GOD mokken, ©GOD muismatten, ©GOD petjes, ©GOD ondergoed, Alle 13 ©GOD verzamelcd's, Sensation ©GOD party's, ©GOD. (glossy magazine), ©GOD limonade en noem maar op.  De potentiële franchise is enorm.  Elke orkaan heet ©GOD.  Elke ziekte ook.  Werkelijk alles is reclame voor mij en mij alleen!

Ik zie het helemaal zitten!  En als ik er ook nog eens een mooie nieuwe religie van maak en mijn volgelingen rond laat lopen in ©GOD shirtjes loop ik binnen als de pleuris!  Als kerk zijnde ben je vrijgesteld van het betalen van belasting zover ik weet.  Natuurlijk gaan de huidige gelovigen huilen, maar dat zijn voornamelijk vreedzame mensen en dus heb ik daar geen kont van te vrezen.  Het is niet zo dat ik ©ALLAH neerzet.  Ik ben misschien gek, maar niet achterlijk.  Binnenkort maar eens een bijbel opstellen.  Kwestie van even door alle FOK!columns bladeren en de spannendste verhalen in een boek kiepen.  ©GOD.  Klinkt goed.  Regel één is dat vrouwen gewoon zelf de bril omhoog en omlaag moeten doen.  Zijn we van dat geouwehoer ook meteen af!

En na een jaar of 10 de franchise uitbreiden met een spinoff; ©JEZUS.  Dat is dan de lijn voor kinderen.  Slabbetjes, rompertjes, luiers, rammelaars etc. etc.  Ik ga meteen aan de slag!   Eerst even alle copyright teksten op mijn fotosite aanpassen!

Later Sun!
©GOD