Weg met het mes, Nederland aan de sches

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Weg met het mes, Nederland aan de sches"

Hej Sun,

Heb niets van je gehoord de laatste tijd en vraag me af of alles in orde is? Ik bedoel; ik weet dat je bij user baajguardian langs bent geweest en kan me voorstellen dat dat een traumatische ervaring moet zijn geweest, maar een klein berichtje kan er toch wel vanaf lijkt me? Ik voel me zelf ook niet denderend momenteel, maar ik neem toch ook gewoon de tijd om je op de hoogte te houden? Eerlijk gezegd voel ik me een beetje in de steek gelaten door je.

Omdat ik de rotste niet ben dan van mijn kant uit maar een mailtje, omdat ik me weer 's kwaad heb zitten maken. Niet omdat Jan Smit Yolanthe's arm gekneusd heeft, niet omdat de sches niet het beste idee van Nederland is geworden, niet omdat pedo's als Bas R. blijkbaar ongestoord met jonge kinderen op een zeilboot rond kunnen hangen zonder dat daar iets aan gedaan mag worden en zélfs niet omdat die Thieme-trol van de partij voor de dieren autistische kinderen hun therapie met dolfijnen blijkbaar niet gunt omdat zwemmen zielig is voor dolfijnen. Nee, ik maak me kwaad omdat mensen zich druk maken over Paul de Leeuw die Ellemieke een hoer noemt en mensen die vinden dat Gordon te ver ging door een Idols kandidaat een nekschot toe te wensen.

Als Ellemieke geen hoer is - gezien de hoeveelheid neukertjes die ze heeft gehad in het afgelopen jaar - dan zitten de wallen vol met preutse, maar iedereen neukende bn'ers en als ik gisteren zo de gemiddelde Idols kandidaat zag verbaas ik me er voornamelijk over dat Gordon maar één kandidaat een nekschot heeft toegewenst. Als ze nou elke ondermaatse deelnemer een nekschot geven dan blijft er voor volgend jaar misschien wel écht talent over. Talent zoals Maaike uit So You Wanna Be a Popstar bijvoorbeeld. Die kan tenminste zingen én is neukbaar. Tessa doet het ook goed, maar die heeft een rare smoel en geen hersens, dus zal Maaike zaterdag gewoon winnen (tenzij Tessa naakt optreedt natuurlijk). Wel opvallend dat de beste kandidaten bij dat soort programma's altijd uit kleine kutdorpen komen trouwens. Misschien kan Maurice de Hond eens onderzoek doen naar de oorzaak daarvan.

Gordon heeft zich wat mij betreft trouwens meteen bewezen als geschikt jurylid voor Idols.
"heb je je make-up helemaal zelf gedaan?"
"ja"
"die snor ook?"
Werkelijk hilarisch. Ik dacht het, hij zei het. Misschien ben ik toch een beetje meer homo dan ik zelf altijd dacht. Wat dan ook meteen weer meteen zou verklaren waarom ik een voorkeur had voor de sches bij het beste idee van Nederland. Dat is een prettiger idee dan dat ik een voorkeur zou hebben voor de sches omdat ik de uitvindster ervan een lekker ding vind. Als dat het geval zou zijn geweest had ik namelijk beter zeilopleidingen voor kinderen kunnen verzorgen.

Overigens was haar slogan 'weg met het mes, heel Nederland aan de sches' multi-inzetbaar, al kun je je afvragen hoe populair zo'n sches zou zijn onder de Noord-Afrikaanse hangjongeren. 'Ik ga je knippen, smeren en likkepotten' klinkt toch een stuk vriendelijker dan 'ik ga je steken'. Enfin, genoeg over pedoseksualiteit (zou Karl Nooten bij Bas R. in de leer zijn geweest? Dat pedofilie besmettelijk is zeg maar?) en lieve Femke's sches, op naar andere zedendelicten zoals verkrachting. Het schijnt namelijk dat David Copperfield zijn pielemuis in een nietsvermoedende dame heeft geïllusioneerd. Ik kan er niet meer tegen. De ene na de andere held blijkt een perverse viezerik.
Ruud Lubbers, Nico de klusjesman, Karl Nooten, Michael Jackson, Gary Glitter, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley (hoewel priscilla er op haar veertiende inderdaad best neukbaar uitzag) en nu ook David Copperfield. Waar moet het heen met deze wereld?

Nee, dan Rita Verdonk!
Rita Verdonk is trots op Nederland. Ik niet, maar ik ben wel trots op Rita Verdonk. Op mijn stem kan ze rekenen bij de komende verkiezingen. Vooral omdat ik van de huidige regering nog geen enkele goede beslissing heb kunnen vinden. De burger wordt compleet genaaid en eigenlijk vind ik dat helemaal niet lekker. Als ik al genaaid wil worden dan liever door Maaike of Tessa, of desnóóds door 'niet mes, maar sches!' Femke, maar zeker niet door een paar lamlullige politici. Ik kan dan ook niet wachten tot de volgende verkiezingen waar dan hopelijk een paar fatsoenlijke partijen het voor het zeggen gaan krijgen. Misschien dat die zich wel aan hun afspraken kunnen en zullen houden.

Maar goed, ik ben weer 's ziek. Heb een enorm zware kop en last van buikpijn dus ik ga 't kort houden dit keer. M'n kop staat eigenlijk helemaal niet naar de geile blik van Maaike, de tieten van Tessa, de sches (best een geil woord als je 't vaak herhaalt) van Femke, de kaalgeharste kut van Jennifer Aniston, de snor en witte oogschaduw van manke kuhki, de gipsarm van Yolanthe en de immer mislukte droopysmoel van Jerney Klaag-me-an. Ik hoop wel dat ik nog wat van je ga horen. Zou zonde zijn als we elkaar uit het oog zouden verliezen.

Grtz
Danny