Boe! bleu komt naar de FP

Ej! Jou ken ik al van FOK!

Ja dat kan kloppen. Ik ben een jaar geleden begonnen als Moderator op het forum van FOK bij Babes&Hunks.

Maar wat doe je hier dan nu?

Ik had na een jaar actief modden op het forum er eigenlijk wel genoeg van en wilde wat anders gaan doen. Zelf had ik al twee reviews geschreven voor de FP en ik werd dus gevraagd door MrSubtle om het reviewteam te versterken.

Wat ga jij dan reviewen voor de FP?

Het is de bedoeling dat ik party's zoals Sensation, X-Qlusive enzo ga reviewen. Maar verder vind ik het ook erg leuk om cd's te reviewen. Muziek betekent best veel in mijn leven.

Muziek dus. Van wat voor soort muziek hou je?

Je kan me bijna alles voorschotelen, maar als ik dan toch echt moet kiezen dan gooi ik lekker mijn Fatboy Slim, Hardstyle of Prodigy cd in me cdspeler.

Zit je nog op school of werk je al?

Na deze zomervakantie ben ik begonnen aan mijn nieuwe HBO opleiding Informatica & Informatiekunde in Haarlem. Dus ik zit voorlopig nog wel 3.5 jaar op school als het allemaal mee gaat zitten.

Informatica? Meisje? Ben je een nerd?

Inderdaad een van de weinige vrouwen in de ICT wereld. En nerd vind ik nou ook weer zo'n akelig woord. Ik mag dan wel netwerk/systeembeheer papieren op zak hebben maar om nou te zeggen nerd....

Heb je verder nog hobby's naast fok?

Ja zeker wel. Ik dans al 11 jaar bij een dansschool waarvoor ik ook dansshows dans. En dan bedoel ik niet stijldansen maar jazz-ballet. Verder ga ik erg vaak naar hardstyle feesten samen met een goede groep vrienden van me. Verder zit ik ook nog eens in het Lanteam van Gameparty, dus verzorg ik op gesponsorde Lanparty's het netwerk samen met nog een groep vrienden.

Zo, druk leventje dus!

Behoorlijk ja, eigenlijk kom ik tijd te kort in een dag. Zou best wel eens willen dat een dag bestond uit 48 uur inplaats van 24 uur, maar helaas kan dat niet.

Dus even samengevat: Feestbeest, muziekliefhebster, ex-moderator, scholier, nerd en een druk leven...

Helemaal juist