Deep Silver gaat Shenmue 3 uitgeven

Deep Silver en Ys Net gaan een samenwerking aan om Shenmue 3 wereldwijd te publiceren. Het langverwachte spel komt zowel digitaal als fysiek uit op PlayStation 4 en pc. Wel heb je nog wat geduld nodig: de releasedatum is tot nu toe op ergens in de tweede helft van 2018 gezet.

"Shenmue is een van de gamefranchises die historische waarde hebben, terwijl het de passie van gamers blijft houden. We zijn verheugd om deze partnerschap te hebben ondertekend en kijken ernaar uit om ons wereldwijde publicatienetwerk te benutten om het potentieel van dit zeer verwachte spel te maximaliseren", zei Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media / Deep Silver. Yu Suzuki, de directeur van Shenmue 3 en CEO van Ys Net, voegde eraan toe: "Ik ben zeer verheugd met dit wereldwijde partnerschap met Deep Silver, dat bestaat uit ongelooflijke mannen en vrouwen die een enorme passie hebben om Japanse titels naar de rest van de wereld te brengen. Gedurende dit proces heeft Deep Silver hun grote passie voor Japanse spellen, de Shenmue-franchise en de fans laten zien- dit geeft me meer vertrouwen in Shenmue 3 en dat we de beste partner mogelijk gevonden hebben."

"We zijn erg enthousiast over de voortzetting van de reis van Ryo Hazuki in Shenmue 3, en zijn ervan overtuigd dat het spel het verhaal en de gameplay zal leveren die PlayStation-fans verwachten", zei Florian Hunziker, Vice President van PlayStation's Third Party Relations & Developer Technology Group . "Het wereldwijde partnerschap tussen Ys Net en Deep Silver helpt Yu Suzuki's visie op Shenmue 3 te realiseren. We zijn verheugd om te zien dat het op PlayStation 4 verschijnt."