Hazard schrijft Arsenal af: "Man City en Liverpool"

Eden Hazard ziet in Manchester City en Liverpool de twee grootste concurrenten voor Chelsea in de Engelse titelstrijd. De Belgische international ziet in Arsenal, Manchester United en Tottenham Hotspur geen titelconcurrenten. Chelsea staat na dertien wedstrijden eerste in de Premier League en gaat komende zaterdag op bezoek bij Manchester City.

"Man City en Liverpool", vertelde Hazard tegen Engelse media toen hem gevraagd werd naar de titelconcurrenten. "Ze zijn beide goed. Als we op het einde kampioen willen worden, dan moeten we boven hen eindigen. Volgende week gaan we naar Mancester City, een zeer goede tegenstander. We willen op deze manier door blijven gaan. We zijn vol vertrouen en we willen elke wedstrijden winnen."

Hazard neemt hij tegen Manchester op tegen zijn landgenoot Kevin De Bruyne. "Ik ken hem heel goed van de Belgische nationale ploeg en hij is een topspeler. Hij heeft zijn kans hier bij Chelsea niet gekregen, maar deed het erg goed in Duitsland en sinds hij naar City ging is hij in vorm."

"Soms krijg je niet de kans om te spelen of het systeem dat de manager gebruikt is niet goed voor je, maar hij is nu vol vertrouwen. Ik hoop dat hij volgende week minder vertrouwen zal hebben. Het is goed voor België dat twee spelers strijden voor de titel in Engeland, maar als we naar de nationale ploeg gaan vechten we natuurlijk niet. We zijn goede vrienden."