Zoon van Madonna opgepakt om wiet

De 16-jarige zoon van Madonna en Guy Ritchie is in Londen opgepakt voor het bezit van cannabis.

De politie nam poolshoogte in de wijk Camden, nadat buren hadden geklaagd dat Rocco "rookte of drugs gebruikte" in de buurt. Agenten verklaarden dat de tiener iets weggooide toen zij hem benaderden. Desondanks werd er ook nog wiet in zijn zakken gevonden.

De arrestatie vond al eind september plaats, maar is nu pas aan het licht gekomen. Rocco werd meegenomen naar het politiebureau en dezelfde dag nog op borgtocht vrijgelaten. De Britse versie van bureau Halt handelt de zaak verder af.

Voogdijstrijd
Rocco was eerder dit jaar onderwerp van een voogdijstrijd tussen zijn ouders. De jongen wilde na een ruzie met zijn moeder bij zijn vader in Londen blijven wonen, waarop Madonna naar de rechter stapte. Zij beweerde dat Guy Rocco tegen haar in het harnas jaagde.

Madonna en Guy kwamen uiteindelijk enkele uren voor er een publieke zitting in de zaak zou zijn tot een compromis. Alhoewel die papieren vertrouwelijk zijn, lijkt het erop dat erin is afgesproken dat Rocco bij zijn vader woont, maar geregeld naar zijn moeder in New York vliegt.

Zoon van Madonna opgepakt om wiet
Zoon van Madonna opgepakt om wiet (Foto: BuzzE)