Geen seks na middernacht voor spelers Manchester City

Dat Manchester City-manager Pep Guardiola streng is voor zijn spelers was al eerder duidelijk, maar nu is uitgelekt dat hij zijn voetballers verboden heeft om na middernacht nog de liefde te bedrijven. De verhuurde speler Samir Nasri deed dit uit de doeken tegenover de Franse sportkrant L'Équipe.

"Guardiola wil dat zijn spelers topfit zijn als ze op het veld stappen en volgens hem is een goede nachtrust daarvoor cruciaal. Hij verbood de spelers van Manchester City daarom om na middernacht nog te vrijen. Hij vertelde dat hij op die manier ook Lionel Messi en Roberto Lewandowski naar ongeziene hoogten heeft kunnen stuwen." Zo liet de inmiddels bij FC Sevilla spelende Nasri weten in het interview.

"Hij wil zijn spelers simpelweg beter maken en daarvoor moet alles wijken. Door seks na middernacht te verbieden, zouden de spelers volgens hem veel minder risico lopen op spierblessures", zo vulde de Fransman aan. "Zelfs als de spelers de volgende ochtend vrij zijn, is het uit den boze."

Eerder werd al bekend dat spelers van City op het trainingscomplex niet kunnen internetten dankzij maatregelen van Guardiola.

Geen seks na middernacht voor spelers Manchester City (Pro Shots / Action Images)
Geen seks na middernacht voor spelers Manchester City (Pro Shots / Action Images)