Persona 5 introduceert Ryuji Sakamoto

Er is een nieuwe trailer verschenen waarin we een personage van Persona 5 leren kennen. Dit keer is het de beurt aan Ryuji Sakamoto.

Op Shujin Academy zitten veel delinquente studenten, maar de grootste lastpak is toch wel Ryuji Sakamoto. Ryuji was een veelbelovende sprinter wiens carrière op tragische wijze eindigde met een blessure, veroorzaakt door overtraining door de sadistische coach Kamoshida. Nu hij geen toekomst meer heeft in zijn geliefde sport en uit eerste hand het kwaad van ‘shitty adults’ heeft ervaren, wordt Ryuji een asociale paria die rebelleert tegen een samenleving die hij als corrupt beschouwd.

Hoewel hij wordt gezien als een onruststoker, heeft hij een goed hart en geeft hij de Phantom Thieves altijd voorrang op zichzelf. Voor jou is Ryuji een ware vriend die tijdens een gevecht je altijd rugdekking geeft. Bovendien is het gewoon cool om een stoere gast met een schedelmasker in je team te hebben.

Persona 5 gaat over de interne en externe conflicten van een groep jongeren die een dubbel leven leidt. Ze zijn op het oog doodgewone scholieren met een standaard leventje: school, bijbaantje en hobby-aciviteiten. Maar ze hebben allemaal de kracht om op bezoek te gaan in de harten van mensen. Die kracht komt van de Persona, hun innerlijke zelf. Ze strijden tegen het masker dat de maatschappij iedereen eigenlijk verplicht op te zetten en helpen mensen in nood.

Persona 5 verschijnt op 14 februari voor PlayStation 4 en PlayStation 3.