'Overwatch krijgt olympische skins'

Het lijkt eropt dat Overwatch een boel nieuwe skins, een nieuwe map en een nieuwe modus gaat krijgen die voor een beperkte tijd beschikbaar zijn. Streamer LacedUpLaura kreeg een goodiebox binnen van Blizzard, waarin onder andere skins voor Zarya, Lucio en Tracer te zien zijn en een nieuwe map in Rio de Janeiro. Het thema van de skins is overduidelijk een verwijzing naar de olympische spelen, die ook dit jaar in Rio gehouden worden.

Update 20:38 - Ondertussen is de patch die de Summer Games toevoegd live. Iedereen die in de actieperiode inlogt (tot en met 22 augustus) ontvangt één gratis Summer Games Loot Box en krijgt een achievement voor een Player Icon. Ook is er een speciale Brawl, waarin je potjes voetbal speelt in teams van drie (allen Lucio). Meer informatie over het evenement kun je hier vinden.

Overwatchrio2

 "Vier de eerste Overwatch Summer Games met speciale lootboxes - die alleen voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn!" aldus de aankondiging die bij de goodiebox kwam. "Elke box bevat vier items, waarvan een gegarandeerd een summer games-skin, spray, highlight intro, emote, victory pose, player icon of voice line is. Er zijn meer dan 90 items om te verzamelen, en ze zijn niet te koop met in-game credits - lootboxes zijn de enige manier om de skins te krijgen."

Drie skins zijn in ieder geval bekend: Tracer krijgt een atletiek-gerelateerde skin, de skin van Lucio heeft een voetbalthema en die van Zarya (hoe kan het ook anders) heeft te maken met gewichtheffen. In de box zijn ook stickervellen gespot die misschien verklappen wat voor skins de andere heroes krijgen: We zien onder andere symmetra die aan het turnen is, Roadhog die zich klaar lijkt te maken voor een duik, een schermende Genji en Mercy die badminton beoefent.

De skins zijn nog niet bevestigd door Blizzard zelf, dus neem het nieuws met een korrel zout.

Overwatch is speelbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.  De olympische spelen in Rio beginnen deze zaterdag.

OverwatchRio3

OverwatchRio4

OverwatchRio5

'Overwatch krijgt olympische skins'