Nieuw spel Doctor Who in de maak

Warlord Games kondigde gisteren de nieuwste toevoeging aan hun Miniatures Game collectie aan, de Doctor Who Miniatures Game.  Warlord Games is een online bedrijf die bekendstaat om zijn 28 mm plastic en metalen historische figuren.

Er zullen niet alleen figuren uit de nieuwe serie van Doctor Who (vanaf 2005), maar ook metgezellen en monsters uit de klassieke serie (1963) worden uitgegeven. De officiële site WarlordGames.com schreef dit:'Verwacht Sea Devils alsook Weeping Angels en Leela, maar ook Martha Jones en naast een lange, kleurrijke sjaal ook een Fez'

Het project zal aanvangen met de productie van een startspel en een handleiding waarin spelers getoond wordt hoe je verschillende vijanden kan verslaan. Daarna zal het project een nieuw spelsysteem ontwikkelen voor de spelers. De productie van de eerste modellen is al gestart. Het is nog niet duidelijk welke figuren er precies gemaakt gaan worden. Een zekerheid is dat alle twaalf de Doctoren sowieso beschikbaar komen. Over enkelen maanden hoopt men het spel op de markt te brengen.

De twaalfde Doctor Peter Capaldi