Doutzen neukt een neger = Zorg zorgen vergezorgd

In de rubriek Plat Haags nemen TheGrandWazoo, Driek Oplopers, Petertjeprik, Luc van Lier en harry64 het Nederlandse politieke landschap onder de loep.

Grappig dat je tussen haakjes Brussel noemde Driek. Recent verloor Brussel zelf haar gezicht. Het gegraai en gesnaai wordt steeds openlijker. De Belgen hadden daar een heel leuk stukkie over gemaakt. Naar aanleiding van Okahts verhaal over titels en dergelijke heb ik ook maar eens gekozen voor een titel met vieze woordjes erin. Ik ben benieuwd.

Niet alleen de traditionele verhuispartij kost klauwen met geld. De grEUiers zelf vullen ook rijkelijk de zakken voor niets doen. Er is zelfs een soort stempeltjesceremonie die elke dag 250 euro per grEUier o.i.d. oplevert. Jij noemt VVD, CDA en PVV. Maar GroenLinks bijvoorbeeld staat te trappelen om ESM een banklicentie te geven. Vinden ze een goed idee. Kan onschendbaar ESM ook onbeperkt lenen. Terugbetalen hoeft niet, want niemand maakt je wat, dus waarom zou je.

De autoverkopers zitten dus niet alleen hier in Den Haag, autoverkopers zijn kennelijk baas in heel Europa. Jouw geliefd Amsterdam Staat bol van de PvdA'ers die zich ook gedragen als autoverkopers, kijk maar eens naar de spotjes die er uitzien als reclames voor wasmiddel of maandverband. Jouw geliefd PvdA is er overigens ook heel erg voor om met de dealers van Brussel in zee te gaan. Het eerste PvdA-mes snijdt trouwens al in de zenuwen met de lijstverbinding met de SP. Bij gebrek aan zieltjes leek het Spekman wel een goed idee om Roemer weg te zetten als het grootste kwaad dat NL kan treffen. Toch wel errug bah vind ik dan. Jij stemt toch ook PvdA? Eigenlijk support je dan de autoverkopers.

Over D666 hoeven we niet veel woorden vuil te maken. Deze deur-aan-deur-verkopers die zonder enige schaamte zakjes gebakken lucht proberen te slijten als een topproduct waar u nog uren of dagen 'plezier en voordeel' van zal hebben, kunnen hun motivatie toch al nauwelijks verwoorden. Een uitleg als 'wij zeggen het dus is het zo', straft zichzelf wel af. Als je D666 stemt ben je of rechter of op een andere manier wat wereldvreemd. Geeft op zich niet, gekkies moeten er ook zijn, als het er maar niet te veel zijn.

Goed, even terug naar de zorg. Het is niet alleen dat alles 50x zo duur wordt. Een andere kwalijke vorm van privatisering is ook dat er 500x zo veel gekkies niet de zorg krijgen die ze nodig hebben. Het resultaat is dat al die gestoorden dus vrolijk en nagenoeg ongestoord op straat kunnen spelen. Ze treiteren de wel functionerende medeburger. Verkrachten en slachten er op los met paarden, kindjes en dergelijke. Meppen zonder aanleiding hondjes dood of schieten even wat winkelende burgers overhoop in een winkelcentrum. Altijd volgt er na zoiets een onderzoekje waaruit blijkt dat van de betreffende mafkees wel bekend was dat'ie wat vreemder deed de laatste tijd, echter is het antwoord altijd ook weer hetzelfde: We wisten het niet, konden het niet weten.

Recent nog een flippende plaatjespraatjesmaker die even vakkundig op de blaatbek werd geslagen na het hinderen van hulpdiensten. Vervolgens weer een hoop ophef om gewiste filmpjes en ene Doutzen Kroes die al boos was wegens niet gedane aids-verhaaltjes, en nu ook nog even plaatsvervangend boos werd om de gemepte crapper. Maar wat is de mening van een lekker ding dat hoofdzakelijk goed is in lekker ding-zijn nou eigenlijk waard? Helemaal als madame zelf neukt met is getrouwd met een plaatjespraatjesmakernegert? User Pretletter wist dit goed te verwoorden. Niets aan toe te voegen meer eigenlijk.

Een heel ander verhaal was over een nieuwe buurtbewoner die verzocht werd zich aan te passen qua kleding via een anoniem briefje. Anonieme briefjes met dringende verzoeken zijn maar voor een paar dingen goed. Je kan er de barbecue mee aanmaken, of als de inkt niet te veel afgeeft, er je reet mee afvegen. Maar om er nu tegenbriefjes met hoogdravend taalgebruik aan vuil te maken is eigenlijk misbruiken van de boom waar dat papier van gemaakt werd.

Ik sluit mij dus maar aan bij het ESM van groteherman, daar kan ik mij nog het meest in vinden.