Mengele's ijzeren gezinsfiets

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Mengele's ijzeren gezinsfiets"

In reactie op Een weekje lijken tellen in Nederland

Hej Sunnie!

Geloof het of niet maar Landal Greenparks is de hel op aarde. 's Morgens om half zes je nest uit om te 'genieten' van het uitzicht op diezelfde paar kutkonijnen en klote-eekhoorns als de dagen ervoor en dan vooral 'leuk' bezig zijn op primitieve, door de plaatselijke sociale-werkplaats gemaakte entertainmentproducten. Zo is daar de ijzeren midgetgolfbaan, de ijzeren tafeltennistafel en natuurlijk de ijzeren gezinsfiets. De watte? De 'gezinsfiets'. Een stalen constructie die een jaar of vijfenzestig geleden bedacht is door Mengele en dienst deed als martelwerktuig voor de nazi's. Althans; dat vermoed ik aangezien ik persoonlijk na een uurtje op dat ding wenste dat ik een injectie met gootsteenontstopper had genomen in plaats van 8 euro neer te tellen voor een uurtje op dat afschuwelijke geval.
Ik hoor je vragen; 'maar hoe ziet die gezinsfiets er dan uit?'.
Nou kijk, het is een stalen constructie met een heleboel lasnaden en bouten en moeren, vier wielen, een stuur, een stalen mand voorop waar de kinderen in kunnen en drie keiharde stoelen. Soort dunebuggy voor mongolen zeg maar. Als je nog niet levensmoe bent vóórdat je in zo'n uit de kluiten gewassen skelter stapt dan ben je het wel als je er een uurtje je de cholera op hebt zitten trappen.

Blauw was die van ons. Mooie kleur en valt lekker op, dus iedereen die je passeert ziet je op afstand al aankomen en heeft tijd genoeg om te wijzen, lachen en bijdehandte opmerkingen te maken. En dat doen ze dan ook veelvuldig.
Overigens heeft dat ding maar één versnelling, namelijk de 'trap zo hard als je kunt om geen kont op te schieten' versnelling.
En na een uurtje (ik ga hier niet verkondigen dat ik twee uur heb zitten trappen als een malloot) fietsen had ik een gebroken stuitje, was mijn liesbreuk (waar ik nog steeds aan geopereerd moet worden maar waar ik te schijterig voor ben) uitgescheurd tot onder mijn oksel, was de laesie van mijn rechter miniscus dermate verneukt dat ik drie dagen mank heb moeten lopen en heeft mijn hart een nieuw record gehaald van 394 slagen per minuut. Gelukkig was er een arts in de buurt.

Wat ik dan vooral verschrikkelijk vind is het personeel die je ziet zweten en je met rode vlekken in je gezicht en wegdraaiende ogen dat ding terug ziet brengen en dan vraagt
'en? was het leuk?'
Nee, stomme trut, er was geen flikker aan! Ik zou me nog liever anaal laten penetreren door een olifant dan dat ik nog een keer op dat middeleeuwse martelwerktuig plaats zou nemen.
Als je eenmaal twee uur op zo'n ding hebt gezeten dan lach je om het leed van de wereld.
Martelingen in Abu Graib? laat me niet lachen. Zolang ze niet op een gezinsfiets van Landal Greenparks hebben gezeten zijn ze ook niet écht gemarteld.

Sowieso zijn heel die vakantieparken één grote marteling voor de gezinsman. Tuurlijk, als je jong bent en in een week tijd met zes man zestien kratten bier achterover kunt hijsen zul je je er prima vermaken, maar als je elke dag verplicht leuk moet doen omdat je die honderden euro's niet voor niets uitgegeven wil hebben, dan is het een hel.

Maar genoeg reclame, ik heb me namelijk geërgerd en dat doe ik, zoals je weet, maar zelden. Ik zat vrijdagavond nietsvermoedend te zappen en kwam opeens Natasia tegen bij Jensen. Natasia is, mocht je het niet meer weten, de 'zwarte Diva' van de Gouden Kooi. Je weet wel, dat debiele kutprogramma dat binnenkort gelukkig stopt.
Nu wil het geval dat Natasia niet alleen haar kinderen zonder blikken of blozen in de steek laat, maar ze blijkt ook nog eens ontzettend agressief te zijn en geweld niet te schuwen. En het mooie; ze is er nog trots op ook. Verder gedraagt ze zich alsof ze de populairste persoon van Nederland is, terwijl ze eigenlijk natuurlijk door 99,9% van Nederland compleet wordt uitgekotst. Jensen heeft er wel weer een gimmick bij. Hij haalt natuurlijk vaker debieltjes de uitzending in. Denk aan Roef en Marjan, de Tokkies en Idols' ster Herman. Natasia is een karikatuur van zichzelf en ieder mens zou zich moeten schamen dat ze van hetzelfde soort zijn als zij (bij deze dan ook excuses aan Roef en Marjan, de Tokkies en Herman; ik mag jullie beslist niet vergelijken met iemand als Natasia). Maar goed, die Tina komt haar Ike ook nog wel 's tegen.

Wat betreft je vraag; ik ga er vanuit dat Wilders nog lang en gelukkig zal leven. Hoe langer hij leeft hoe meer ik geloof dat we wel degelijk nog vrijheid van meningsuiting kennen in Nederland en dat is het belangrijkste recht dat we hebben.

Laterz!