Bedankt Super de Boer!

En ook bedankt ma, of zal ik je voortaan maar Gerda de roddelmuts noemen? Heb je lekker mijn hele levenswerk naar de knoppen geroddeld. Ik weet best dat mijn muziek kut is maar ik heb een lekker koppie en een vlotte babbel, dus mijn image is dat ik een gezonde, leuke, gulle en sportieve volksjongen ben. De Palingsound is door mij nieuw leven ingeblazen nadat Pussycat, The Cats en BZN deze toch wel een beetje naar de kloten hadden geholpen. 

Bedankt ma, ik bedoel Gerda de Roddelmuts.
 

Maar ik moet eerlijk bekennen, ik heb het gisteren wel gezien. Tijdens het zappen tussen de programma’s zag ik de aankondiging van het interview. Dat moet ik zien, bloed op het tapijt! Tenminste, als er nog tapijt had gelegen. Zelfs dat heeft Yolanthe meegenomen. 

Zijden bloemen ter waarde van 2000 euro gingen het busje in, op weg naar het nieuwe appartement. Gastdoekjes, handdoeken, beddengoed… noem maar op, alles is weg. 
Maar de klap op de vuurpijl was toch wel dat de kerstspullen weg zijn. Ook die heeft Yolanthe meegenomen zodat Jantje met de kerst geen boompje neer kan zetten of lampjes op kan hangen. Ja Jantje ja, ik kan hem geen Jan meer noemen. Na de uitzending van gisteren zie ik een klein zielig mannetje die roept om zijn lieve mama. 
Arme Jantje, zijn hele leven is overhoop gegooid door een roddelmuts die de was even buiten hangt. Knijpers om de was op de hangen had ze niet meer, die had Yolanthe ook meegenomen, dus gebruikte ze Shownieuws dat zich met plezier voor het karretje liet spannen.
 
De Frontpage van FOK! meldde al dat Radio538 een inzamelingsactie is begonnen om Jantje de winter door te helpen. Maar we zijn nog niet klaar. Zojuist ontving FOK! een email van Super de Boer. Zij hebben Jantje Smit een set handdoeken gestuurd, aangezien Jantje wel een beetje hulp kan gebruiken. 
De tekst is als volgt:
 
Nederland schiet Jan Smit te hulp nu bekend is dat Yolanthe zijn volledige uitzet heeft meegenomen na hun breuk. Ook supermarktketen Super de Boer doet een duit in het zakje en stuurde de populaire zanger alvast een set luxe handdoeken.
 
Deze zomer kunnen klanten van Super de Boer sparen voor deze handdoeken met het fairtrade keurmerk van Max Havelaar.
Voor vragen of een toelichting kunt u contact opnemen met XXXX van Super de Boer
 
 
 
Dat lijkt dan heel aardig van Super de Boer, maar het zijn Max Havelaar Fairtrade handdoeken. Kijk Super de Boer, sla je toch even de plank mis. 
 
Gerda roddelmuts heeft haar zoon volslagen belachelijk gemaakt. Als je het interview hebt gezien kan je nooit meer naar Jantje kijken zonder aan dit interview te denken. Super de Boer doet daar schaamteloos een schepje bovenop. Lekker, het wordt een leuke zomer. 
 
Heb je de uitzending gemist? Kijk dan hier onder voor deeltje één, twee en drie.