De geschiedenis van de striptease (9)

en de macht van de blote venusheuvel... Deel negen uit ons vervolgverhaal.

Wat blijft er voor de ‘echte’ stripteasedanseressen over…..? Zijn de filmsterren die zich spiernaakt laten fotograferen of zich naakt in een filmrolletje presenteren de tegenwoordige stripteaseuses? …..een beetje…maar in de jachtige wereld blijft het kijken naar sensueel en plagend strippende meisjes en vrouwen het meest onspannend , wellicht meer voor mannen als voor vrouwen, hoewel vrouwen hiervan ook steeds meer openlijk durven genieten.

Het zou een goede therapie tegen stress kunnen zijn……En voor de blote dames?.....die genieten de aandacht en het prettige gevoel bekeken te worden….want strippen is een stille droom van heel veel meisjes…..en internetsites spelen hierop handig in…. Ze bieden vrijwel ieder meisje de gelegenheid zich als stripteasedanseres op zelfgemaakte filmpjes te presenteren of professioneel op betaalsites.

Striptease is (mede daarom?) op televisie eerder een zeldzaamheid geworden (muv de extra betaalzenders). Blote billen en borsten zien we genoeg op televisie, denk aan reclamefilmpjes en bv MTV, maar om een mooie blote venusheuvel ‘live’ te kunnen zien moeten we nog steeds naar een stripteasebar, burlesque-show, discotheken of de opera!!

Wie geïnteresseerd is kan ook naar een erotiekbeurs waar schaars geklede dames de bezoek(st)er naar podiums leiden waar prachtige jonge meisjes volledig naakt dansen voor een begerig publiek (en vele camera’s). Hier allemaal bij de entreeprijs inbegrepen, maar bedoelt als reclame voor de een of andere stripteaseclub en om nieuwe meisjes te werven. Geliefd tegenwoordig zijn de stripshows op vrijgezellen-en vrijgezellinnenfeestjes waar toeschouwers vaak actief deel mogen/kunnen nemen.

Bv na een striptease waar de stripteaseuse of een andere jonge dame (vrijwilligster) poedelnaakt op een tafel ligt. Een van de deelneem(st)ers wordt geblinddoekt en door een van de vrouwelijke deelnemers bij de hand gepakt en naar een bepaalde plek op het naakte lichaam geleid. Hier mag de geblinddoekte met de vingertoppen de huid zachtjes aanraken. De bedoeling is natuurlijk te raden welke plek dit is.

Het is moeilijker dan het lijkt….wel spannend…zeker de vingers op een gladde venusheuvel geleid worden.! Een ander ‘spel’, heel erg geliefd bij vrouwen in een Braziliaanse streek en gespeeld tijdens het vrijgezellinnen afscheid is de ‘cadeau-striptease’. Voor dit feest worden uitsluitend (bekenden van de bruid) vrouwelijke gasten vanaf ongeveer zestien jaar oud uitgenodigd. Deze komen graag en allemaal met de bedoeling om eindelijk hun prachtige zus, nicht, collega, vriendin of buurmeisje te zien strippen en haar naakte lichaam te kunnen bewonderen want ook de vrouwen in Brazilië houden van naakt vrouwelijk schoon.

En naakt is de aanstaande bruid na het spel altijd….., ze krijgt van elke bezoekster een goed ingepakt cadeau en mag drie keer raden wat het is. Als ze het mis heeft moet ze telkens in een sensueel dansje een kledingstuk uittrekken en afgeven. Omdat er zoveel dames aanwezig zijn, en dus veel heel moeilijk te raden cadeaus, eindigt de jonge bruid uiteindelijk altijd poedelnaakt en blijft dit de hele avond…..

Dit tot groot verdriet van de mannelijke familieleden en bekenden die soms hooguit de foto’s mogen bekijken……! Hoewel ze aan het strand vaak genoeg reeds veel van hun lichaam tonen is het toch net weer die lekkere ronding, de venusheuvel, die de meeste Braziliaanse meiden glanzend glad houden, en die hier op het afscheid van het ‘vrije’ leven, van haar vrouwelijke familie en bekenden extra aandacht krijgt…..hier geldt ook de macht van de blote venusheuvel….. wordt vervolgd…. Met dank aan lovepussy voor de submit