Naziwetten in Nederland

Nederland zorgt ervoor dat naziwetten uit de tijd van Hitler weer terug komen in Europa. Ja, het is niet mijn idee, maar wel die van de Italiaanse minister Calro Giovanardi.

Wetten waarvan wij denken dat ze kinderen, ouders, etc beschermen zijn volgens deze minister nazistisch. Bijvoorbeeld de euthanasiewetgeving in Nederland voor kinderen. Kinderen moeten ten slotte langdurig lijden tot het eind. Of het aborteren van kinderen met kleine overlevingskans. Uiteraard moeten de ouders eerst het kind geboren zien worden, vervolgens uren of met geluk dagen kijken hoe hun kindje hopeloos vecht om in leven te blijven. Volledig humaan om je medemens te zien en te laten lijden.

Gelukkig kent de minister zijn geschiedenis goed en weet dat Nederland helemaal niet geleden heeft onder het regime van Hitler en dat Italië heel erg fris bezig was in de Tweede Wereldoorlog. Italië zorgt in ieder geval voor een verdraagzaam klimaat in Europa.

Als je nu echt niet gelooft dat Italianen erg vreemd zijn en er rare gedachtengangen op na houden kan dit filmpje je misschien nog overhalen.