Haar eerste keer...

Voor alles is een eerste keer dacht ze en voorzichtig bewerkte ze het kloppende ding met haar handen. Vreemd zoals het bewoog onder haar aanraking, alsof het uit haar greep wilde ontsnappen. Nog steviger pakte ze het vast en twijfelde er nog over om het in haar mond te nemen. Eerst nog maar even verder met haar vingers er mee spelen.

Ze had ook de indruk dat het straks in haar mond alleen maar makkelijker zou worden, wanneer ze nu de voorbewerking met haar handen goed zou doen. Het bewoog steeds minder onder haar aanraking, maar schokte af en toe wel heftig. Het leek wel te smeken om de aanraking van haar lippen. Uiteindelijk voelde ze dat het moment om het daadwerkelijk in haar mond te laten komen nabij was. Ze deed haar ogen dicht en hapte toe.

Het was een heel vreemde ervaring, het was warm en leek wel te leven in haar mond. Ze twijfelde over kauwen of doorslikken, koos eerst voor kauwen, maar slikte toen alles snel door. Het leek of er nog allerlei restjes in haar mond zaten en met haar vingers probeerde ze die weg te halen. Uiteindelijk was het gelukt en ze stak haar tong uit om te laten zien dat ze alles naar binnen had gewerkt.

Ze kon niet geloven dat ze dit had gedaan. Gelukkig had haar vriendje alles gefilmd en zou ze later dus alles nog eens kunnen bekijken.